Vacature C++ Software Engineer - Leiden

Leiden

Kunneman & Vandenbroek Recruitment Solutions
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

(C++ – UML – Testing – Python – versie management)

C++ Software Engineer


Wat ga je doen?

Ter uitbreiding van het software ontwikkelteam is onze partner op zoek naar een enthousiaste, ervaren en gedreven C++ Software Engineer. Je komt te werken in een team dat software ontwikkelt voor de medische sector op het gebied van beeldherkenning in de cardiologie.

Tot je takenpakket behoren de volgende onderdelen:

• Het opstellen van systeemspecificaties;
• Het ontwerp van systeemcomponenten in UML;
• Het ontwikkelen van de diverse applicaties in C++ onder Microsoft Windows;
• Het ontwikkelen en uitvoeren van systeemtesten (o.a. met behulp van Python);
• Het bijhouden van documentatie (in het Engels)


Wat vragen wij?

• HBO / WO opleiding in een technische richting;
• Minimaal 5 jaar C++ ervaring bij voorkeur in een commerciële / medische omgeving;
• Ervaring met SubVersion (SVN) of een andere tool voor versie management;
• Ervaring met CMMi of een soortgelijke ontwikkelmethodiek;
• Kennis van Qt, MFC, UML, 3D visualisatie of DICOM is een pré.

Daarnaast ben je in staat om in teamverband te werken en beheers je de Engelse taal meer dan voldoende. Je bent innovatief en hebt interesse in de biomedische sector.


Wat kunnen wij bieden?

Je komt terecht in een stimulerende werkomgeving met hoogopgeleide professionals, die werkzaam zijn aan innovatieve producten. Het betreft een branche (niche) met significant groeipotentieel en hoge maatschappelijke relevantie. Uiteraard een meer dan marktconform salaris inclusief aantrekkelijke secundaire voorwaarden. Kortom, een uitdagende functie binnen een internationaal georiënteerde organisatie.


Wie is onze partner?

Onze partner is een sterk innoverende softwareontwikkelaar die analytische software technieken onderzoekt en ontwikkelt voor de accurate en kwantitatieve analyse van medische beelden in de cardiovasculaire sector. (X-ray, IVUS/OCT, MRI en MSCT) De applicaties helpen specialisten bij het stellen van diagnoses en bij het behandelen van hartpatiënten en bij het doen van klinisch onderzoek. Al deze ontwikkelingen worden in nauwe samenwerking met opinieleiders in het veld ontwikkeld en wereldwijd vermarkt.

Claudia Korten
Recruitment Consultant
030 303 1753


SOLLICITEER

lees meer

Bedrijfsomschrijving Kunneman & Vandenbroek houdt zich sinds 2000 bezig met het maken van de perfecte match tussen werknemer en werkgever. We geloven dat onze persoonlijke aanpak en passie de drijvende kracht is achter ons succes. Onze filosofie is dan ook niet voor niets: ‘Mensen werven mensen’ en ‘U vertelt, wij luisteren’.

Onze consultants, recruiters en backoffice medewerkers zijn ons grootste goed: dankzij hun kennis, ervaring en netwerk zijn wij volwaardige adviseurs en weten we de perfecte kandidaat te koppelen aan een vacature. Dankzij onze eerlijke en transparante communicatie, naar zowel de partners als kandidaten houden we de kwaliteit hoog.

Kunneman & Vandenbroek is gespecialiseerd in bemiddeling in de volgende drie functiegroepen: ICT & Engineering, Marketing & Sales en Finance & Banking. Onze consultants zijn allen actief geweest in de functiegroep waarvoor ze bemiddelen: dit praat een stuk makkelijker én zorgt voor de beste matches.

lees meer

Contactpersoon Claudia Korten
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Engineer in Leiden