Vacature Java Software Engineer - Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Java Professionals
 • Java Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Net uit de schoolbanken of beschik je al over een aantal jaren ervaring met Java? Lijkt het jou gaaf om te werken aan een platform dat e-health diensten aanbied en info van vele gezondheidsinstellingen met elkaar verbind? In Krimpen aan den IJssel hebben wij dan dé vacature voor jou!

Het telemedische centrum zelf is gevestigd in Amstelveen maar het ontwikkelteam is gevestigd in Krimpen aan den IJssel. Je werkt in een relatief klein team gericht aan de doorontwikkeling van dit platform. Totaal werken er binnen de vestiging in Krimpen zo’n 20 developers in een jong team waarin er een positieve teamspirit heerst. Jouw collega’s zullen je wegwijs maken in het e-health platform en er is onwijs veel kennis in huis waar jij uit kunt putten.

Wanneer je helemaal wegwijs gemaakt bent in het platform ga je je vervolgens bezighouden met de doorontwikkeling ervan. Denk bijvoorbeeld aan het maken van nieuwe koppelingen en het bedenken van vernieuwende functionaliteiten. Verder zul je werkzaamheden oppakken die gericht zijn op het onderhoud en beheer van het platform. In deze webapplicatie draaien alle diensten die het centrum aanbiedt. Je zult dit op projectbasis gaan aanpakken, iedereen werkt namelijk aan onderling verdeelde projecten. Om elkaar te kunnen helpen en om bij te springen waar nodig, wordt de dag ingeluid met een dagstart.

Leuk detail aan deze functie is dat je zo’n 1x in de 2 maanden in Amstelveen bent waar je bijgepraat wordt over alle ins- en outs over ontwikkelingen. Het team zelf in Krimpen is kenmerkend als het gaat om het tech-sfeertje en de technisch inhoudelijke discussies op de werkvloer. Op vrijdagmiddag wordt er ook veel gewerkt aan eigen- en groepsprojecten. Zo wordt er hard gewerkt aan een robot en is er een hecht en goed teamgevoel met onwijs veel lol op de werkvloer!

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt een afgeronde HBO/WO-opleiding richting Informatica of vergelijkbaar;
 • Je hebt 0 tot 5 jaar werkervaring;
 • Kennis van Java, Hibernate, Spring, Jenkins, Wicket, Sonar, JSF en Subversion is een pre;
 • Het lijkt je gaaf om te werken aan software in de medische branche;
 • Je houdt van technische discussies en weet jezelf hierin te mengen met inhoudelijke kennis;
 • Je hebt een open houding maar ook een kritische blik;
 • Je pakt dingen snel op, bent ambitieus en gedreven;
 • Je kunt zelfstandig werken maar ook in teamverband.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 3.500 p/m
Overige info
 • Salaris variërend van € 2500,- tot € 3.500,- obv fulltime werkweek op basis van 40 uur;
 • Pensioenregeling bij vast contract;
 • 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen, bonusregeling;
 • Reiskostenvergoeding vanaf 15 km;
 • Telefoon van de zaak met de mogelijkheid voor privé gebruik;
 • Gezamenlijke lunch en bij indiensttreding meteen een jaarcontract met uitzicht op vast!

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het Java-Team, [email protected] of bellen naar 020 – 8203 666.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Een kleinschalige zorginstelling die zich met het ontwikkelde platform richt op het verbeteren van kwaliteit en efficiency van gezondheidsdiensten. Met behulp van effectieve communicatie via internet kunnen kan er beter en sneller tussen zorgverleners samengewerkt worden. Digitaal kunnen hierdoor diagnoses, behandelplannen en foto’s en andere informatie veel effectiever worden uitgewisseld.

Momenteel zijn er duizenden paramedici en medisch specialisten die reeds van het platform gebruikmaken. Daarnaast maakt meer dan de helft van de Nederlandse huisartsen gebruik van de diensten van deze zorginstelling.

Het sneller kunnen uitwisselen van deze informatie heeft als gevolg dat er enorm wordt bespaard in de kosten voor patiënten. Het platform wordt continu doorontwikkelt met nieuwe diensten. Om dit te doen wordt onderzoek gedaan ten aanzien van nieuwe technieken en toepassingen bewaakt door kennisinstituten en universiteiten. Pas wanneer de effectiviteit bewezen kan worden, wordt de

e-health dienst verder ontwikkeld. Je kunt je voorstellen dat je hier dus echt met vooruitstrevende uitvindingen te maken hebt. Vooral ook met het oog op de komende jaren en de druk waar de zorg mee te maken krijgt, kun jij op deze plek heel concreet je steentje maatschappelijk bijdragen!

Het bedrijf zelf is in 2000 gestart als onderzoeksinstituut en in 2006 officieel erkend als zorginstelling. Het is een snel groeiende organisatie met klanten in heel Nederland, een steeds verdere uitbouwende markt in Engeland en opstartende markt Frankrijk. In Nederland zijn zij de eerste in hun soort, wat deze organisatie uniek maakt én waardoor zij zich op de voorgrond bevinden als het gaat om

ICT-toepassingen in de zorg. Hier gebeurt het!

lees meer

Contactpersoon Puck Pieterse
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Java Developer in Krimpen aan den IJssel Bekijk alle soortgelijke vacatures