Vacature IT Support Engineer/Beheerder - Tilburg

Tilburg

itlinx B.V.
  • itlinx B.V. Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Detachering / Tijdelijk contract / Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Je bent als IT Support Engineer of Beheerder verantwoordelijk voor het aannemen en oplossen van (telefonische) gemelde incidenten, uitvoeren van wijzigingsverzoeken op het gebied van werkplekbeheer en systeembeheer. Je hebt nauw overleg met de eindgebruikers en bewaakt de voortgang van de incidenten en wijzigingsverzoeken op 1e, 2e of 3e lijns niveau.
Je registreerd de meldingen in een ticketsysteem en lost deze op of schakelt het door naar een collega. Ook kun je kiezen voor onsite werkplekbeheer op verschillende locaties. Beheren van systemen, servers, netwerken of applicaties behoren ook tot de mogelijkheden.

lees meer

Functie-eisen Je beschikt over:
BO niveau 4 werk- en denkniveau;
Afgeronde opleiding ICT;
Kennis/ervaring in Windows 10, Microsoft Office 365, iPhone / Android, ITIL, Active Directory, Azure, Cisco CCNA en/of Windows Server 2012/2016/2019.
Je bent servicegericht, klantvriendelijk, sociaal en communicatief vaardig.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info Voor verdere informatie over onze organisatie en vacatures kun je onze website www.itlinx.nl bekijken. Ook voor het updaten van IT-kennis en behalen van officiële certificaten kun je kijken op de website van ons opleidingsbedrijf edulinx www.edulinx.nl.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Detacheren en werven met de menselijke maat en met aandacht voor vergeten talent. Wij zoeken naar de perfecte match tussen opdrachtgever en kandidaat en verbinden mensen, kennis en competenties. itlinx staat voor daadkrachtig. Geen woorden maar daden. itlinx staat voor deskundig. Decennialange ervaring in én passie voor IT. itlinx staat voor verantwoordelijk. Wij streven naar succes voor onze opdrachtgevers, onze medewerkers en onze kandidaten.

Wij blinken uit in IT. Onze medewerkers en kandidaten beschikken over de juiste kennis, ervaring en competenties in alle gebieden van IT. Continue aandacht voor opleiding en ontwikkeling zorgt voor de juiste match tussen opdrachtgever en kandidaat. Of het nu gaat om tijdelijke inzet van één van onze medewerkers of werving en selectie: itlinx handelt daadkrachtig, deskundig en verantwoordelijk. Het gaat tenslotte om uw succes!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures 1e lijns IT Support Engineer in Tilburg Bekijk alle soortgelijke vacatures