Vacature Data Scientist in Tilburg

Tilburg

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor een klant in de omgeving van Tilburg ben ik op zoek naar een enthousiaste en communicatief vaardige Data Scientist. De klant heeft op het gebied van (verslavings)psychiatrie, geestelijke gezondheidszorg en welzijn een breed aanbod.

Er wordt continue gebouwd aan de informatievoorziening(en). Vanuit de aangesloten externe partijen wordt er veelal gevraagd naar nieuwe inzichten en volledige transparantie. De daarbij behorende informatievoorziening is daarom dan ook erg groot en belangrijk. De organisatie zelf wil de volgende stap maken in hun dienstverlening, door nieuwe inzichten te verschaffen vanuit de data omgeving door middel van Big Data en Advanced Analytics!

Als Data Scientist ben je onderdeel van het BI team welke als eerste prioriteit heeft de organisatie de instrumenten te geven om te kunnen sturen en verantwoorden. Daarnaast bouw je samen met het team aan de data omgeving, onderhoud je deze en verbeter je de informatievoorziening waar mogelijk. Technieken die hierin wordt gebruikt zijn bijvoorbeeld Microsoft BI, Tableau, Python, en R.

Wat vragen zij?

– Hbo/wo werk en denkniveau
– Communicatief en Analytisch vaardig
– Doorzettend karakter
– Kennis van SQL, R, Python

Wat bieden zij

– Salaris tot max €50K
– Dynamische omgeving
– Interne en Externe opleidingen
– Eindejaarsuitkering
– Arbeidsvoorwaardenpakket aan je eigen wensen aanpassen!

Ben jij geïnteresseerd in een leuke, nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Neem dan snel contact met mij op! Je kan mij bereiken op 088 321 8 123 of op 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 3.000 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Menno Mouthaan
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!