Vacature Helpdesk medewerker - Tilburg

Tilburg

RGN-hoofdkantoor Randstad
 • RGN-hoofdkantoor Randstad Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Tijdelijk contract / Vast contract
 • 32 - 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben je op zoek naar een uitdagende functie bij een uniek bedrijf en heb je affiniteit met klantcontact? Ben je daarnaast flexibel en stressbestendig? Dan is deze functie wat voor jou! Wij zijn op zoek naar een Helpdesk medewerker voor een tijdelijk project van minimaal 6 maanden. Onze opdrachtgever is een IT-bedrijf met maatschappelijke doelen voor de zorg. Deze combinatie zorgt voor heel divers en uitdagend werk.

wat bieden wij jou
 • Een brutoloon van €2.400 per maand
 • Fulltime baan tussen de 32-40 uur per week
 • Leuke en dynamische omgeving
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen
wie ben jij

Je wilt graag resultaten behalen en gaat elke uitdaging aan. Je bent positief ingesteld en denkt (daardoor) altijd in mogelijkheden. De basiskennis over onze processen en diensten maak jij je snel eigen. Je werkt zorgvuldig en komt afspraken na. Helder communiceren, zowel mondeling als schriftelijk, is voor jou heel gewoon. Ook vind je het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Je doet dit allemaal om met plezier te werken en onze klanten zo goed mogelijk te helpen.

 • Minimaal een afgeronde mbo opleiding (niveau 3 of 4);
 • Relevante werkervaring.
wat ga je doen

Als Helpdesk medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je biedt telefonische ondersteuning om ze snel en goed te helpen. Want een klant moet onze diensten natuurlijk optimaal kunnen gebruiken. Je bent én voelt je hier heel verantwoordelijk voor. Zo vereenvoudig je bijvoorbeeld de dienstverlening met antwoorden op de meest gestelde vragen.

 • Klanten telefonisch te woord staan;
 • Ideeën aandragen voor (proces)verbeteringen;
 • Voortgang bewaken van een vraag of klacht.
waar ga je werken

Onze opdrachtgever zorgt voor een veilige uitwisseling van administratieve gegevens in de zorg. Met slimme IT-systemen worden de lasten verlaagd voor zorgverzekeraars, zorgkantoren, gemeenten en zo’n 40.000 zorgaanbieders. De tweehonderd enthousiaste en deskundige medewerkers zetten zich daar elke werkdag voor in.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.400 p/m
Overige info Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Helpdesk Medewerker ICT in Tilburg