Vacature Microsoft Office 365 Specialist - Tilburg

Tilburg

Van Spaendonck Development
 • Van Spaendonck Development
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Van Spaendonck Development B.V. (Tilburg) is ter uitbreiding van het team op zoek naar een Microsoft Office Specialist. Ben jij de ervaren en gecertificeerde Office 365 specialist en heeft Office 365 voor jou geen geheimen? Kun jij goed schakelen tussen de verschillende business teams èn op zowel directie als medewerker niveau? Dan zoeken wij jou!
 
Jouw functie
Een onderdeel binnen Van Spaendonck Development BV is kantoorautomatisering/ Business Process Redesign. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het analyseren, faciliteren, coördineren en realiseren van (continue) procesoptimalisatie in de bedrijfsvoering o.m. door ICT- en automatiseringstrajecten. Hiermee worden verbeteringen op het gebied van efficiëntie, kwaliteit, capaciteit en klantgerichtheid bewerkstelligd, het zo efficiënt en effectief mogelijk behalen van de organisatiedoelstellingen (KPI's) èn het realiseren van de overall strategie.

De wereld van Office365 groeit snel en dynamisch. Om die reden zijn wij dan ook op zoek naar een Office 365 specialist die een brug kan slaan tussen manieren van (samen)werken en het gebruik van Office 365. De essentie in deze rol ligt bij het verbeteren van de digitale aspecten van (samen)werken, maar daarnaast ook Privacy, Security, Back-up en gebruik van alle beschikbare functionaliteiten.

lees meer

Functie-eisen De Microsoft Office 365 specialist die wij zoeken:
 • Heeft minimaal HBO-werk- en denkniveau;
 • Beschikt over certificering t.b.v. Office 365, Sharepoint-Online, Teams en Intune;
 • Heeft minimaal 4 jaar ervaring als Office 365 expert en een vergelijkbare werkwijze rondom adoptie;
 • Heeft goede communicatieve vaardigheden;
 • Maakt ons extra enthousiast met ervaring met projectmanagement en kennis van principes, methoden en technieken.
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info Aanbod
Werken bij Van Spaendonck betekent een verdieping én verbreding van je carrière: in een dynamische en resultaatgerichte omgeving maak je kennis met onze verschillende Van Spaendonck ondernemingen. We bieden je:
 • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd en een dienstverband voor 36 uur per week;
 • Een passend salaris afhankelijk van jouw ervaring;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een 13e maand en pensioenvoorziening;
 • Een fantastisch ruim en modern kantoor in Tilburg en goede faciliteiten om plaats onafhankelijk te werken.
Meer weten en reageren?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Ronald Vermeulen via 013-5944130. Benieuwd naar onze organisatie? Bekijk www.vanspaendonck.nl.
Een assessment kan onderdeel van de procedure uitmaken.
 
Jouw sollicitatie ontvangen we graag via deze sollicitatielink: https://tool2mat.ch/645a1ccc
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt door Van Spaendonck niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Office365, Specialist, Microsoft, Office, HBO, Van Spaendonck, Primatch, Tilburg, Noord Brabant.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 100 jaar werkt Van Spaendonck aan oplossingen voor ondernemers in het mkb. Begonnen als branchevereniging voor de textielindustrie, passen we onze producten en diensten continu aan op de behoefte van ondernemers. Tegenwoordig ondersteunen we het mkb in elke fase van het ondernemerschap. Zodat starters, midden- en kleinbedrijven geen omkijken meer hebben naar administratieve vraagstukken. Zo is Van Spaendonck de moederorganisatie van Van Spaendonck Development, maar ook achter ondernemershelpdesk MKB Servicedesk, Loket.nl, de online salaris en HR applicatie voor intermediairs; CoPilot, de online salaris en HR applicatie voor ondernemers en Wissenraet Van Spaendonck, de samenwerkingspartner voor jouw branchevereniging.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Microsoft Engineer in Tilburg Bekijk alle soortgelijke vacatures