Vacature Security Officer - Tilburg

Tilburg

VECOZO
 • VECOZO
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 36 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving We zijn op zoek naar een integere en nauwkeurige collega die binnen de afdeling ICT office de rol van security officer gaat vervullen. Met jouw precisie en analytisch vermogen zorg je ervoor dat je alle security bevindingen op het vizier hebt. Als security officer neem je collega's vanuit de hele organisatie hierin mee, en ben je de kartrekker op het gebied van security.

VECOZO heeft voor haar locatie in Tilburg een vacature voor een

Security Officer
36-40 uur

Over VECOZO
VECOZO zorgt voor veilige uitwisseling van administratieve gegevens in de zorg. Met slimme IT-systemen verlagen we de lasten voor zorgverzekeraars, zorgkantoren, gemeenten en zo'n 40.000 zorgaanbieders. Onze tweehonderd enthousiaste en deskundige medewerkers zetten zich daar elke werkdag voor in.

Wat wordt jouw uitdaging als Security Officer?
Als security officer zorg je dat het infrastructuur platform, de -broncode en de VECOZO werkplek van VECOZO zo min mogelijk kwetsbaarheden kennen. Dit doe je door kwetsbaarheden inzichtelijk te maken en op te lossen. Zo speel jij een cruciale rol in de beveiliging van al onze gegevens en bedrijfsmiddelen.

Je staat daarin niet alleen. Je kunt altijd terugvallen op de referenties, normen en beleidsregels zoals die zijn uitgezet door de architecten en de security officer. Daarmee heb je kennis en kunde ter beschikking als ondersteuning voor jouw onderzoeken. 

Wat jij gaat doen als Security Officer
Als security officer ontvang je wekelijks rapportages van ICT-Beheer. Aan jou de taak om deze rapportages helemaal uit te pluizen. Valt je iets op? Zie je kwetsbaarheden in onze Microsoft omgeving (Azure en Office365) en de werkplekken? Dan vraag jij door! Op basis van de data breng je ook de trends in kaart. Als security officer ben je daarnaast een belangrijke schakel tussen verschillende partijen. Zo coördineer je de boel tijdens het testen van onze applicaties, haal je informatie op bij ontwikkelteams en spreek je met beheerders en productowners over de gevonden bevindingen. Deze bevindingen verwerk je in rapportages en presenteer je aan je leidinggevenden.

Komen er beveiligingsincidenten binnen, dan ga je daarmee aan de slag. Je schakelt met collega's voor meer informatie en doet onderzoek naar de omvang en de oorzaak van het incident. Daarnaast ben je actief bezig met het verbeteren van onze security maatregelen. Samen met de security officer en met collega's van de architectuur en beheer- en ontwikkelteams, maak je een roadmap voor het doorvoeren van verbeterprojecten.

lees meer

Functie-eisen We zijn op zoek naar een integere en nauwkeurige collega. Jouw analytisch vermogen zorgt ervoor dat je je bevindingen vanuit de rapportages kunt vertalen naar duidelijke taal. Jij neemt je collega's hierin mee en weet ze te enthousiasmeren voor verbeteringen. Daarnaast vragen we:
 • Technische kennis van een moderne Microsoft-omgeving met Service Fabric Clusters;
 • Kennis van (security) reporting (Microsoft Security Center, PowerBI);
 • Kennis van en ervaring met soft certificates;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in informatiebeveiliging;
 • Hbo werk- en denkniveau;
 • Affiniteit met programmeren (.NET);
 • Certificering op Azure (ten minste Fundamentals AZ-900) en verder een security specialisatie zoals Azure Security (AZ-500) of CISSP.
Tik je niet alle verwachtingen aan, maar denk je wel dat deze functie goed bij je past? Neem dan contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info
 • Een uitdagende fulltime functie in een plezierige, uitdagende en unieke werkomgeving;
 • Een jaarsalaris(afhankelijk van ervaring) van maximaal € 75.792 op basis van 40 uur per week. Dit is inclusief 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering
 • Een jaarcontract met de intentie om dit bij goed functioneren om te zetten naar een dienstverband voor onbepaalde tijd;
 • Een organisatie met maatschappelijke doelen voor de zorg op lange termijn;
 • Een informele en platte organisatie, je treft bij ons geen ‘pakkencultuur' aan;
 • Een organisatie met veel ruimte voor innovatie;
 • Een organisatie met veel ruimte voor persoonlijke groei. Wil je opleidingen of trainingen volgen die bijdragen aan je werk, dan kent VECOZO een vergoedingspercentage van 100% toe.
Solliciteren op de functie van Security Officer
Ben je enthousiast geworden en wil je solliciteren? Super! Laat je cv en motivatiebrief achter via onze sollicitatiepagina door te klikken op de solliciteerbutton.

Meer informatie?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Mark Leenaerts, teammanager ICT-Office via: [email protected] of 06-13146332. Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met onze recruiter Eva Bastings via: [email protected] of 06-12352109.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Security Officer, Informatiebeveiliging, Microsoft Security Center, PowerBI, IT, ICT, ICT Beheer, hbo, vacature Tilburg

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Security Officer in Tilburg Bekijk alle soortgelijke vacatures