Vacature Ervaren C# Developer (Scrumteam) - Tilburg

Tilburg

Qwoater
 • Qwoater
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving De Saas-oplossing van scale-up Qwoater in Tilburg is populair en wint in snel tempo terrein! Het enthousiaste development team is daarom op zoek naar versterking. Als C# developer ga je het platform mee onderhouden en verder ontwikkelen. 

Het groeiende team van Qwoater werkt vanuit het indrukwekkende pand van Van Spaendonck (nabij station Tilburg). Het development team werkt aan een SaaS-oplossing welke gebruikt wordt door accountants en administratiekantoren. Organisaties kunnen hiermee hun klanten ondersteunen bij het opbouwen en onderhouden van gestructureerde werkgever- en werknemersdossiers. Om de snelheid van de ontwikkeling en verdere professionalisering vorm te geven zijn we nu op zoek naar een ervaren backend developer om het team te versterken! Recent heeft Qwoater DevOps “omarmd” en is de volledige omgeving overgezet naar Azure. Daarbij zal steeds meer gebruikgemaakt worden van de Paas oplossingen die deze omgeving biedt. Kennis van- en ervaring met Azure is een grote pré ter aanvulling op het huidige team. 

We zoeken een developer met ruime ervaring in back end werkzaamheden, daarnaast is het belangrijk dat je affiniteit hebt met front end werkzaamheden. Je bent proactief, enthousiast en wil in de breedte projecten mee oppakken. Ja zal dan ook regelmatig front end (Angular) werkzaamheden verrichten.  

lees meer

Functie-eisen Wij zijn op zoek naar een Software Developer met meerdere jaren ervaring als backend .NET ontwikkelaar en een groot analytisch denkvermogen. Je bent op de hoogte van de laatste technische innovaties en wil deze kennis graag inzetten en uitbreiden. Belangrijk is dat je plezier hebt in je werk, loyaal bent en mee wil bouwen. Je bent flexibel en neemt verantwoordelijkheid! Daarnaast heb jij: 
 • HBO/Universitair diploma, waarbij (technische) informatica een pré is; 
 • Goede kennis van C#, Html, CSS, Javascript en SQL; 
 • Ervaring met Angular;
 • Ervaring met SOLID principles, Continuous Integration (CI), Continuous Delivery (CD)); 
 • Ervaring met WebApi's en webservices; 
 • Ervaring met, en interesse in Azure Cloud.
AanbodJij krijgt de kans om mee te bouwen aan het succes en de groei van het platform Qwoater! Je komt te werken in een team van 6 enthousiaste, ambitieuze en zeer gedreven specialisten. Jouw input, ideeën en initiatieven worden bijzonder gewaardeerd. Respect als je verantwoordelijkheid neemt op de thema's en taken die je oppakt. Nu werken we thuis maar zodra het weer kan ga je werken vanuit het inspirerende verzamelkantoor vlakbij het centraal station van Tilburg.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info Mocht dit interessant voor je zijn en wil je eens geheel vrijblijvend kennis maken? Mail dan je CV met motivatie naar [email protected] Heb je vragen over de vacature of procedure? Neem dan contact op met Britt Smithson via 013-3034117.
Het kan natuurlijk zijn, dat deze vacature niet helemaal op jouw lijf is geschreven. Ken je wel iemand anders? Doe ons én jouw bekende dan een plezier door deze vacature te delen. Hupp ondersteunt deze organisatie bij het vinden van de juiste kandidaat voor deze vacature.  

lees meer

Bedrijfsomschrijving Qwoater is dé cloud document management-oplossing die past in dit moderne cloud tijdperk. De software van Qwoater helpt accountants en administratiekantoren hun klanten te ondersteunen bij het opbouwen en onderhouden van gestructureerde werkgever- en werknemersdossiers. Het mooie van Qwoater is dat dossiers niet alleen door accountants te gebruiken zijn, ook werkgevers en werknemers kunnen het dossier gebruiken. Daarnaast zijn diezelfde dossiers beschikbaar gesteld via meerdere SaaS-systemen. Zo kun je eenvoudig documenten uitwisselen met klanten en zij op hun beurt met hun eigen medewerkers ieder vanuit zijn eigen SaaS-oplossing.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C# Developer in Tilburg