Vacature Frontend Developer (Angular) verloningplatform - Tilburg

Tilburg

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals Bedrijfsprofiel
 • Universitair of hoger
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een enthousiaste techneut en wil jij werken aan software dat betrekking heeft op salarisverwerking van meer dan 1 miljoen Nederlanders? Wil jij bijdragen aan het efficiënt maken en vereenvoudigen van personeelsprocessen en woon jij in de buurt van Tilburg? Lees dan snel verder! 

We zijn op zoek naar een technische Frontend Developer die qua kennis en persoonlijkheid goed bij deze groep techneuten past! Momenteel zijn er 4 Frontend Developers in dienst en voor de rest werken er vooral Backend Developers. Tijdens jouw werkzaamheden is het belangrijk om goed de hoofd- en bijzaken te kunnen onderscheiden. Verder schrijf jij schone code en werk jij nauwkeurig van aard.  

Op het kantoor in Tilburg ga jij werken aan de gebruiksvriendelijkheid van de salaris applicatie en ga je bijdragen aan nieuwe ontwikkelingen van de software. Je gaat werken in een scrumteam om samen te werken aan de beste kwalitatieve oplossing. Dit doe je met HTML5, Javascript, CSS en Angular. Kennis van Angular is geen harde eis zolang jij overweg kan met een modern JavaScript framework. In de backend wordt er gewerkt met .Net/C# en het is dan ook fijn als je hier kennis van hebt. Uiteraard wordt je ook betrokken bij de andere projecten waardoor je veel afwisseling hebt in je werkzaamheden.  

Binnen de organisatie wordt het erg gewaardeerd als je ideeën inbrengt en hier is dan ook de nodige ruimte voor. Je komt te werken in een technische omgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Dit betekent dat er de nodige tijd beschikbaar is voor trainingen en cursussen. Ook is er de mogelijkheid om door te groeien. Er zijn veel korte lijntjes binnen de organisatie en je kan de nodige werkzaamheden tot je gaan nemen zoals architectuur. Als pluspunt is er ook de mogelijkheid om 1 dag thuis te werken, maar de rest van de tijd is iedereen het liefst op kantoor samen om zoveel mogelijk kennis en informatie te delen.  

Denk jij dat jij goed in dit team techneuten past en heb jij de nodige kennis van Angular? Lees dan snel de functie-eisen. 

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt ervaring met Javascript, CSS (LESS) en HTML5; 
 • Je hebt ervaring met Angular of een ander modern framework; 
 • Je kennis van C#/.Net in de en aanverwante Microsoft technieken is een pre; 
 • Je kan goed hoofd- en bijzaken onderscheiden; 
 • Je woont in de buurt van Tilburg; 
 • Jij bent erg georganiseerd en lost graag problemen op. 

lees meer

Overige info
 • Marktconform salaris naar kennis en ervaring; 
 • 13e maand en winstuitkering; 
 • Goed pensioen en sociale voorzieningen; 
 • Reiskostenvergoeding en vakantietoeslag; 
 • Uitzicht op een vast contract; 
 • Mogelijkheid tot een dag thuiswerken; 
 • 4 uur per maand besteding aan innovatie en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling; 
 • Werken in een interessante technische omgeving met veel uitdagingen! 

Vragen of opmerkingen n.a.v. deze vacature? Mail dan [email protected] of bel naar 020 8200 370 en wij staan je graag te woord!

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf in hartje Tilburg zorgt ervoor dat alle salarisadministratie snel en overzichtelijk geregeld wordt. Ze zijn hierbij onderdeel van een grote innovatieve organisatie en in de afgelopen 13 jaar zijn zij uitgegroeid tot een marktleider op het gebied van verloningen. De applicatie neemt alles uit handen wat betreft salarisadministratie. Hierbij kun je denken aan; een foutloze online loonstrook, automatische salarisverwerking en een salarischecker. Momenteel doen zij de verloningen voor maar liefst 1 miljoen Nederlanders. Dit betekent dat 1 op de 7 Nederlanders een loonstrook ontvangt via hun systeem! Hieronder vallen onder andere werknemers van Jumbo en Doppio Espresso. 

Met een gedreven team willen zij salarisadministratie blijven verbeteren en efficiënter maken. De organisatie houdt zich vooral bezig met administratieve vraagstukken. Naast hun applicatie zijn er ook andere producten binnen het bedrijf. Deze kunnen gezien worden als kleine start-ups binnen de organisatie en houden zich bezig met andere segmenten zoals bijvoorbeeld verzekeringen, verzuimingspercentage en het aanvragen van verlof. Hiermee laat de organisatie zien constant bezig te zijn met innovatie en nieuwe ontwikkelingen binnen de HR, waar zij met hun kenniswaardige team graag op inspelen! 

Je gaat als expert aan de slag in een mooi pand in Tilburg met een gezellige sfeer op de werkvloer. Het team bestaat uit 30 man en iedereen is enthousiast over de eigen producten. Op de werkvloer werkt ieder graag aan interessante oplossingen en dit doen zij dan ook geregeld samen. Wat ontspanning kan op de vrijdag niet ontbreken en er wordt einde middag dan ook graag een bordspel gespeeld of een potje Mario Kart. Het lijkt wat dat betreft net op werk . 

lees meer

Contactpersoon Kim Schuitemaker
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Front End Developer in Tilburg