Vacature .NET developer - Tilburg

Tilburg

Star Apple
  • Star Apple Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als .NET developer ga jij aan de slag bij een innovatieve, professionele organisatie die opererend is zowel binnen als buiten Nederland. Zij bedenken, koppelen en ontwikkelen automatiseringsoplossingen voor een grote range aan diverse restaurants. En ja, zelfs nu tijdens corona zitten zij in tijden van groei! Het klantenbestand van deze organisatie bestaat dan ook voornamelijk uit grote en financieel zeer stabiele restaurants die nu juist alles willen gaan innoveren.

Deze organisatie bestaat inmiddels al 20 jaar en is dan ook een bekende partner in deze branche met als doel alles in de keukens en eromheen te innoveren. Om je een beeld te geven van het type automatisering, even aantal voorbeelden van de oplossingen die zij bieden: reserveringsystemen (zoals wanneer men aan tafel gaat), digitale boarden (voor o.a. menu’s), voorraadbeheer en loyaliteitssystemen. Zij denken na over de totaaloplossing van elke klant en bieden dan ook maatwerk aan. Het afgelopen anderhalf jaar zijn zij bijna verdubbeld in het aantal personeelsleden. Inmiddels werken er circa 40 werknemers. Dus, wil jij aansluiten bij een “Michelin” development team? Lees dan snel verder!


Functie

Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Als .NET ontwikkelaar krijg jij bij dit bedrijf veel vrijheid om naar eigen inzicht oplossingen te creëren. Jouw expertise wordt dan ook enorm gewaardeerd en samen met de andere ontwikkelaars heb jij als doel een geweldig eindproduct neer te zetten.


Eisen

– HBO denk- en werkniveau;
– Je hebt minimaal 3 jaar professionele ervaring als .NET ontwikkelaar;
– Kennis van en ervaring met C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM;
– Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
– Jij vindt het leuk om beslissingen te nemen en jij kan makkelijk communiceren met jouw collega’s;
– Heb jij wel kennis van WPF, maar nog niet van UWP? Of andersom? Dan wil ik je uiteraard alsnog graag uitnodigen om bij interesse te solliciteren op deze gave vacature!


Aanbod

– €3000,– €3850,- op basis van jouw kennis en ervaring;
– 25 vakantiedagen;
– 8% vakantiegeld;
– Een pensioenregeling;
– Een contract voor 40 uur per week;
– Een regeling voor bedrijfsfitness;
– Goede opleidingsmogelijkheden;
– Reiskostenvergoeding;
– Kantine met alle benodigdheden, zoals een gasfornuis, tosti apparaat, fruit en frisdrank;
– Gezellige VRIJMIBO (buiten corona om);
– Op de vrijdagen verzorgd jouw werkgever een lekkere lunch!

Is dit de functie die jij zoekt en wil jij graag kennismaken met deze leuke organisatie? Neem dan contact op met Mathilda van Delden voor meer informatie! Je kan mij bellen op 06-40030958/088-3218123. Uiteraard kan jij ook direct solliciteren door jouw cv te e-mailen naar

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 3.850 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Mathilda van Delden
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Tilburg Bekijk alle soortgelijke vacatures