Vacature Software Developer (Scrumteam) - Tilburg

Tilburg

Hupp Recruitment
 • Hupp Recruitment
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Dit is je kans om als Software Developer mee te bouwen aan de veelbelovende scale-up, Qwoater! Deze innoverende en groeiende organisatie in Tilburg werkt aan een ( SaaS ) platform voor de accountancy branche. Ter versterking van het scrumteam zijn we op zoek naar een ambitieuze developer met goede kennis van de nieuwste front end technieken. Je programmeert de front-end in Angular. Daarnaast lever je bijdragen aan de backend in C# en ontwikkel je mee aan Azure CI/CD.De organisatie heeft zijn kwaliteit reeds bewezen; de SaaS-oplossing wordt gebruikt door accountants en administratiekantoren, die hiermee hun klanten ondersteunen bij het opbouwen en onderhouden van gestructureerde werkgever- en werknemersdossiers. De omgeving groeit in aantallen dossiers, documenten en functionaliteit sterk waarbij er momenteel al honderdduizenden dossiers beheerd worden en miljoenen documenten. Om de snelheid van de ontwikkeling en verdere professionalisering vorm te geven zijn we nu op zoek naar versterking voor het development team! De volledige omgeving leeft in Azure, waarbij steeds meer gebruikgemaakt wordt van de Paas oplossingen die deze omgeving biedt. Grote pré's ter aanvulling op het huidige team liggen op het vlak van front-end applicatiebouw, Azure Paas mogelijkheden in het algemeen, unit testen in Angular, geautomatiseerd functioneel testen, structureren van de styling met SCSS, om maar wat voorbeelden te noemen.

lees meer

Functie-eisen Wij zijn op zoek naar een Software Developer met meerdere jaren ervaring als .NET ontwikkelaar. Je hebt een groot analytisch denkvermogen en draagt proactief ideeën aan om het platform te optimaliseren. Je bent op de hoogte van de laatste technische innovaties en wil deze kennis graag inzetten en uitbreiden. Je bent ambitieus, enthousiast en wil in de breedte projecten mee oppakken. Belangrijk is dat je plezier hebt in je werk, loyaal bent, mee wil bouwen in teamverband en dat je vindt dat het altijd beter kan!Daarnaast heb jij: 
 • HBO/Universitair diploma, waarbij (technische) informatica een pré is; 
 • Goede kennis van Angular 10 ;
 • Ervaring met .Net Core (.Net 5 is een pré);
 • Goede kennis van TypeScript, C#, Html en CSS (SCSS is een pré); 
 • Verstand van Design Patterns en SOLID principles, je kunt ze implementeren en erover meediscussiëren (ervaring met Clean Architecture is een pré);
 • Ervaring met en affiniteit met de Azure Cloud en Paas oplossingen voor developers;
 • Ervaring met WebApi's en webservices; 
AanbodJij krijgt de kans om mee te bouwen aan het succes en de groei van het platform Qwoater! Je komt te werken in een team van 7 enthousiaste, ambitieuze en zeer gedreven specialisten. Jouw input, ideeën en initiatieven worden bijzonder gewaardeerd. Respect als je verantwoordelijkheid neemt op de thema's en taken die je oppakt. Momenteel werkt iedereen deels thuis en deels op kantoor (vrijwillig, coronaproof en tests worden ter beschikking gesteld), vanuit het inspirerende verzamelkantoor vlak bij het centraal station van Tilburg.

lees meer

Overige info

Mocht dit interessant voor je zijn en wil je eens geheel vrijblijvend kennis maken? Mail dan je CV met motivatie naar [email protected] Heb je vragen over de vacature of procedure? Neem dan contact op met Britt Smithson via 013-3034117.

Het kan natuurlijk zijn, dat deze vacature niet helemaal op jouw lijf is geschreven. Ken je wel iemand anders? Doe ons én jouw bekende dan een plezier door deze vacature te delen.Hupp ondersteunt deze organisatie bij het vinden van de juiste kandidaat voor deze vacature.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Qwoater is dé cloud document management-oplossing die past in dit moderne cloud tijdperk. De software van Qwoater helpt accountants en administratiekantoren hun klanten te ondersteunen bij het opbouwen en onderhouden van gestructureerde werkgever- en werknemersdossiers. Het mooie van Qwoater is dat dossiers niet alleen door accountants te gebruiken zijn, ook werkgevers en werknemers kunnen het dossier gebruiken. Daarnaast zijn diezelfde dossiers beschikbaar gesteld via meerdere SaaS-systemen. Zo kun je eenvoudig documenten uitwisselen met klanten en zij op hun beurt met hun eigen medewerkers ieder vanuit zijn eigen SaaS-oplossing.

Qwoater is een zelfstandige onderneming en gelieerd aan Van Spaendock. Van Spaendonck faciliteert, al meer dan 100 jaar, nieuwe ideeën, innovaties en nieuwe bedrijven. Andere succesvolle labels die onder Van Spaendock vallen zijn Loket.nl, Clever en CoPilot.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Developer in Tilburg