Vacature PLC Software Engineer - Tilburg

Tilburg

CareerValue B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil je werken in een team van enthousiaste engineers en ervaring opdoen bij een veelheid aan klanten?
Beschik jij al over enkelen jaren werkervaring en ben je op zoek naar de volgende stap? Reageer dan nu op de vacature PLC Software Engineer. Samen met de opdrachtgevers ga je je kennis verdiepen, certificaten behalen en groei je snel door tot senior PLC Software Engineer!

Wat houdt de functie van PLC Software Engineer in?
Het programmeren van vele verschillende merken en typen PLC’s is dagelijkse kost voor de PLC-programmeurs, waardoor de PLC’s geen geheimen kennen voor de experts. De projecten worden voornamelijk uit vanuit het kantoor in Tilburg uitgevoerd. Maar gedurende de inbedrijfstellingen ben je op locatie bij een klant te vinden.

Afgelopen jaren hebben wij ervaring opgedaan met autonoom rijdende robots (AIV’s/AMR’s). Waar wij ons graag verder in willen verdiepen samen met jou. Waarbij jij:
·      Software gaat schrijven voor machinebesturing, bedieningspanelen, servo- en veiligheidssystemen.
·      De projectmanager gaat informeren over de voortgang van de projecten en hebt direct contact met de klant over technische vraagstukken.
·      De inbedrijfstelling verzorgt op locatie bij de klant.
·      Bezig gaat houden met een stuk projectplanning en teamcoördinatie.

lees meer

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een klantgerichte en proactieve ICT ’er. Ben jij deze PLC engineer en heb je al 3 jaar ervaring opgedaan? Herken jij jezelf in de volgende beschrijving?
·       Je hebt een relevante HBO-opleiding, bv Industriële Automatisering, Besturingstechniek of Elektrotechniek.
·       Je hebt enige projectervaring vanuit een eerdere baan.
·       Je hebt technische kennis van meerdere PLC merken.
·       Je hebt kennis van autonome robots.
·       Je beheerst de Nederlandse goed.
·       Goede kennis van de Engelse taal.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn hier goed, het bedrijf kent goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een goed salaris, een dertiende maand, veel vakantie dagen, een jaarlijkse bonus, een pensioenregeling, een lease auto, doorgroeimogelijkheden, opleidingsmogelijkheden en nog veel meer. Reageren op deze vacature? Neem dan contact op met: Freek Westerveld op telefoonnummer :+31 (0)88 88 33 021 of mobiel : +31 (0)6 14 73 06 12. Solliciteren kan ook door te mailen naar [email protected]


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Het bedrijf voert automatisering in de breedste zin des woord uit en zijn zowel nationaal als internationaal actief. Er zijn meerdere bedrijfstakken:
· Op maat gemaakte software
· Industriële automatisering
· Totaaloplossingen

Men levert zowel de PLC als de voor het bedrijf om maat geschreven software. Zo zorgen deze mooie club ervoor dat de machines, en daarmee het hele productieproces, optimaal functioneren. Verder integreren ze ook de PLC-systemen in  een totaaloplossing met SCADA, HMI en een database-applicatie. Er worden o.a. softwarematige aansturing van transportsystemen en sorteermachines in distributiecentra door heel Europa geleverd.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures PLC Software Engineer in Tilburg Bekijk alle soortgelijke vacatures