Vacature Magento/PHP developer - Hellevoetsluis

Hellevoetsluis

Star Apple
  • Star Apple Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Jouw nieuwe werkgever in de regio van Hellevoetsluis is een professionele organisatie die gespecialiseerd is in het bouwen van complexe webapplicaties voor verschillende E-commerce projecten. Met een hecht team van 75 man werken zij voor verschillende grote klanten. De werkzaamheden bestaan uit opdrachten in e-commerce en het ontwikkelen van backend applicaties voor bedrijven in allerlei branches. Van zorg instelling tot kledingmerken en overheidsinstellingen.

Binnen deze organisatie heerst een zeer platte cultuur waar veel vrijheid heerst en je kan werken in een rustige omgeving vanuit twee mooie panden! Tijdens Covid wordt er weliswaar voornamelijk thuisgewerkt, maar zodra we hier uit zijn zal er een combinatie van thuis en op kantoor werken mogelijk zijn.


Functie

In de functie van ervaren Senior Webdeveloper Developer ga je in een professioneel multidisciplinair team aan de slag. Dagelijks zal je je bezighouden met de implementatie van standaardsystemen en de programmatuur van complexe maatwerkoplossingen. Jouw kennis en expertise van PHP Development zorgen ervoor dat de functionele wensen van de klant op de juiste manier worden vertaald naar technische oplossingen.

Heb je daarnaast de capaciteit om de kar te trekken, maar kan je deze rol niet vervullen bij je huidige werkgever? Dan is dit de stap die je nodig hebt


Eisen

Functie-Eisen
- HBO denk- en werkniveau
- Senior code PHP Development (oop en mvc, bij voorkeur Symfony)
- Goede kennis van MySQL, HTML, CSS, Javascript
- Kennis van Magento is een pré


Aanbod

- Salaris tussen de €3000 - €4800 bruto per maand afhankelijk van ervaring
- 8% vakantiegeld
- 25 vakantiedagen
- Minder werken dan 40u is bespreekbaar
- Reiskostenvergoeding
- Bonusstructuur
- Goede pensioenregeling
- Starten met een 1 jaarcontract
- Certificaten behalen en cursussen is gebruikelijk
- Dynamische omgevingen met veel kennissessie

Voor meer informatie en om te solliciteren op deze functie kun je reageren via onderstaande contactgegevens. Je wordt binnen 24 uur gebeld mochten wij mogelijkheden voor je zien.

Angelo Schilder – Business consultant PHP | Python | Front-end & UX/UI Design

/ 088- 321 8 123/ 0637311155/ www.starapple.nl

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 4.800 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Angelo Schilder
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Magento Developer in Hellevoetsluis Bekijk alle soortgelijke vacatures