Vacature Frontend Developer communicatie oplossingen Gouda! - Gouda

Gouda

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil jij aan de slag bij een grote speler op het gebied van communicatie? Aan de slag met een platform waar al meer dan 250 grote klanten gebruik van maken en waar jij met jouw kennis aan kan bijdragen? Lees dan snel verder! 

Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Je komt te werken in een multidisciplinair scrum team met o.a. productowners, business stakeholders en developers waar kwaliteit en innovatie centraal staan. Samen vertalen jullie de wensen van klanten naar een concrete softwareoplossingen binnen hun software omgeving.  

Binnen het communicatieplatform en de andere systemen ga jij aan de slag waarbij de eindgebruiker centraal staat. Hierbij ga je aan de slag met NPM, HTML, Javascript en Ember. Kennis van Ember is hierin geen must zolang je er interesse in hebt en kennis hebt van een modern€ JavaScript framework(s). Er zijn korte communicatielijnen binnen het bedrijf vanwege de platte organisatiestructuur. Mocht je dus creatieve/innovatie ideeën hebben op het gebied van development dan wordt er van jou verwacht dat je dit bespreekbaar maakt. Ook is er de mogelijkheid om een leidende rol op je te nemen op het gebied van development als je deze ambitie hebt. Ze bieden wat dat betreft veel mogelijkheden voor zelfontwikkeling door kennisdeling, training en studie. De werknemers maken het bedrijf en daarom investeren ze graag in jou! 

Woon jij in de buurt van Gouda en wil jij aan de slag met diverse projecten voor communicatieplatformen? Heb jij kennis van JavaScipt en interesse in Ember en wil jij graag bij een platte organisatie aan de slag? Lees dan snel verder en solliciteer direct! 

lees meer

Functie-eisen
 • Je bent een techniek en software enthousiast met minimaal een afgeronde hbo-opleiding;  
 • Je hebt relevante ervaring als Frontend Developer; 
 • Je hebt goede kennis van en ervaring met moderne frameworks zoals; React, Vue, Angular, Ember en NPM; 
 • Het is een mooie pre als je ervaring hebt met Docker, Git, Microservice Oriented Architecture, Continous Delivery en Pipelines; 
 • Je streeft naar continue verbetering van jezelf en jouw team door middel van bijvoorbeeld goede feedback en code reviews;  
 • Je kunt de ontwikkeling van een softwareproduct van A tot Z ondersteunen in een continuous delivery omgeving;  
 • Je hebt een no-nonsense mentaliteit en vind het geen probleem om een leidende rol op je te nemen; 
 • Je hebt uitstekende beheersing over de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info
 • Een competitief salaris op basis van kennis en ervaring; 
 • Bonusregeling;  
 • Prettige werkomgeving gekenmerkt door enthousiasme en teamspirit;  
 • Ruime mogelijkheid voor (zelf)ontwikkeling door middel van kennisdeling, training en studie; 
 • Mogelijkheid tot 32 uur en thuiswerken (ook na COVID-19);  
 • Afwisselende projecten en een positie binnen een snelgroeiende software scale-up; 
 • Originele uitjes en een prettige werksfeer met op kantoor o.a. en tafeltennistafel en pooltafel; 
 • Een fijn kantoor om te werken dat goed bereikbaar is per auto en trein; 
 • Een wekelijkse teamlunch als je weer op kantoor aan de slag gaat. 

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team- Frontend, [email protected] of bellen naar 020-8200370.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant in Gouda is een grote speler op het gebied van communicatie. Met een eigen cloud communicatieplatform versturen hun klanten snel en efficiënt berichten naar hun klanten en contacten. Dit zorgt voor een goede ervaring met de eindklant op gebied van service, maar ook kan hiermee selfservice en een snelle betaling gerealiseerd worden. Het klantenbestand bestaat voornamelijk uit verzekeringsmaatschappijen, de corporatie- en overheidssector. Ondertussen hebben ze de 250 klanten gepasseerd en dit aantal blijft groeien! 

Binnen de organisatie vind je totaal geen legacy code. Ze blijven bij met de tijd en innovatie is een speerpunt van het bedrijf. Hierdoor ben je er zeker van dat je met de nieuwste technieken aan de slag gaat. Daarnaast heerst er een professionele, competitieve maar informele sfeer en een zakelijke mentaliteit. De collega’s houden ervan om de handen uit de mouwen te steken zonder dat dit ten koste van de kwaliteit gaat. Verder zijn de lijnen kort en liggen er tal van mogelijkheden om naar door te groeien.  

Het jonge team bestaat uit professionele en gedreven programmeurs waar ambitie en groei leeft. Dit laatste vertaalt zich in ruime mogelijkheid voor studie, training en kennisdeling. Naast hard werken, is er ook tijd en ruimte voor ontspanning. Zo organiseren ze activiteiten als tafeltennis-, pool-, golfen PlayStation competities 

lees meer

Contactpersoon Frontend Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Gouda