Vacature Medior beheerder netwerk infrastructuur - Gouda

Gouda

Werken voor Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil jij een bijdrage leveren aan een veiliger en rechtvaardiger Nederland? Wil jij als ICT’er dagelijks het verschil maken om de kwaliteit van de informatievoorziening continu te verbeteren? Ben jij een Medior beheerder netwerk infrastructuur die graag met de nieuwste technieken uitdagingen op het technische vlak wil oplossen? Dan zoeken we jou!

We zoeken een Medior beheerder netwerk infrastructuur die samen met de collega’s zorgt voor een vlekkeloze werking van de infrastructuur. Daarbij is onze doelstelling ‘Never-Out’, zodat de dienstverlening storingsvrij plaatsvindt. Hoe ziet een gemiddelde werkdag eruit? Je begint de dag met een goede bak koffie, waarna tijdens de stand-up het team de werkzaamheden van de voorgaande dag en de highlights van vandaag gezamenlijk doorneemt. Samen met je collega beheerders draag je zorg voor een vlekkeloze werking van de infrastructuur waar de klanten van de Justitiële ICT Organisatie gebruik van maken. De infrastructuur is op enterprisegrootte, waarbij uiteraard gebruik gemaakt wordt van enterprisetools. Je werkzaamheden variëren afhankelijk van je kennis en kunde op het gebied van operationeel (incidenten, problemen en wijzigingen) tot aan het tactisch beheer niveau.

Je maakt onderdeel uit van een gedreven team van specialisten die een sterke passie hebben voor het continu verbeteren van de prestaties. Daarbij hechten we veel waarde aan opleiden en trainen. Je wordt ruimschoots voorzien in vakgerichte studiefaciliteiten, waardoor iedereen binnen het team op de hoogte is van de laatste technieken. Daarnaast heb je kennis en ervaring met Cisco en Palo Alto. Cisco is onze nieuwe standaard voor zowel datacenter als decentrale infrastructuur. De infrastructuur binnen ons datacenter ondergaat dit jaar een grote verandering namelijk de overgang van Juniper naar Cisco.

Uiteraard ben je in het bezit van goede communicatieve vaardigheden in zowel woord als geschrift. In ons DNA zit het ontzorgen van onze klanten. We ondersteunen innovatieve activiteiten en zijn erop gericht om onze klanten snel te bedienen. Ook transparantie is een belangrijk aspect binnen het team: je doet wat je zegt en zegt wat je doet.

lees meer

Functie-eisen
 •  Je hebt een afgeronde HBO opleiding of bent bereidt deze te volgen, het liefst richting Informatica. Daarbij heb je minimaal 2 jaar aantoonbare relevante ervaring op gebied van complexe technische infrastructuren.
 •  Je beschikt over de volgende competenties: klantgericht, analytisch, resultaatgericht, samenwerken, omgevingsbewust, teamspeler en communicatief vaardig.
 •  Je hebt een heldere aanpak voor ogen en kan een realistische inschatting maken van benodigde tijd, middelen en capaciteit.
 •  Je stemt tijdig af met collega’s over de voortgang en onderlinge samenhang van de op te leveren resultaten.
 •  Je houdt vakkennis bij, kan nieuwe onderwerpen je snel eigen maken en leert van eigen ervaring en van collega’s.
 •  Je hebt kennis van en ervaring met Cisco netwerkinfrastructuren.
 •  Je hebt kennis van en ervaring met Palo Alto.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.756 - € 4.430 p/m
Overige info
 • Salaris­niveau schaal 10
 • Maand­salarisMin €2.756 – Max. €4.430 (bruto)
 • Dienst­verband Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd
 • Contract­duur 1 jaar
 • Minimaal aantal uren per week 36
 • Maximaal aantal uren per week 36

Naast het salaris ontvang je een Individueel Keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit geld (16,37% van je bruto jaarsalaris) en tijd. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst. Ook kun je dit budget omzetten in verlof en andersom of besteden aan fiscaal vriendelijke doelen. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer verschillende studiefaciliteiten, bedrijfsfitness, volledige vergoeding van je OV-reiskosten woon-werkverkeer en gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.

 • Ben je in dienst van het Rijk en heb je een aanwijzing als Van-Werk-Naar-Werk- of (medisch) herplaatsingskandidaat? Voeg dan een voordracht van je leidinggevende of trajectmanager en een kopie van de aanwijzingsbrief bij je sollicitatie.
 • Om je sollicitatie in behandeling te kunnen nemen, ontvangen wij graag je cv en motivatiebrief.
 • Let op: de einddatum van de vacature is niet leidend. De selectie start wanneer mogelijk geschikte kandidaten zich aandragen en sluit wanneer de vacature is vervuld. De vacature kan dus vóór de vermelde einddatum sluiten.
 • Als we niet genoeg aansluiting zien tussen jouw profiel en de vacature waar je op solliciteert, maar wél tussen jouw profiel en een andere vacature bij de Justitiële ICT Organisatie, dan leggen wij jouw sollicitatie voor bij de vacaturehouder van die betreffende vacature. Als de vacaturehouder jou voor een sollicitatiegesprek wil uitnodigen, vragen wij jou of je daarvoor openstaat.      
   

lees meer

Bedrijfsomschrijving Als een van de grootste werkgevers van ons land biedt de Rijksoverheid een enorme diversiteit aan werk. Maar waar kom je nu precies terecht als je bij de Rijksoverheid komt werken?

Meer dan 90.000 mensen werken bij de Rijksoverheid. Jong, oud, starter, senior, divers en inclusief. Van mbo tot wo-niveau. Binnen heel verschillende vakgebieden. Eén ding hebben ze gemeen: ze willen serieus werk maken van Nederland. Lees hun verhalen waarin zij zelf vertellen wat hun werk zo boeiend maakt.

lees meer

Contactpersoon Werken voor Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Netwerkbeheerder in Gouda