Vacature Azure Cloud Engineer - Gouda

Gouda

Add Value IT Recruitment
 • Add Value IT Recruitment Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Je bent inmiddels redelijk ervaren in de IT-branche waarin je vooral de hoofdrol speelt als Cloud Engineer. Toch ben je opzoek naar iets meer perspectief en diepgang. Je doet namelijk niets liever dan werken aan je persoonlijke ontwikkeling en die van je carrière. Je wilt jezelf het liefst zo breed mogelijk kunnen ontplooien waarbij je specialist op jouw vakgebied als doel stelt.

Daarnaast ga je uitdagende situaties en afwisseling niet uit de weg. Een nieuwe uitdaging in je carrière zou je het liefst combineren met een baan dichtbij huis. Herken jij jouw situatie in het bovenstaande profiel? Ben je als Cloud Engineer op zoek naar een nieuwe werkomgeving waarin jij jouw talenten kunt ontwikkelen? Dan is dit de job waar je naar op zoek bent.

Deze snelgroeiende onderneming is een hecht familieconcern dat al sinds jaren investeert in het complexe IT-landschap dat ze bezitten. Daarvoor beschikken ze over een netwerk van specialisten waaronder alom bekende IT-partners en Microsoft. Dit is waar specialistisch advies wordt ingewonnen om samen met een ervaren Operations Team en andere specialisten in hun vakgebied tot de beste resultaten te kunnen komen. Als Azure Cloud Engineer vervul jij hierbij een belangrijke rol.

Het hechte familiebedrijf vraagt een ervaren Azure Cloud Engineer die enthousiast wordt van de ontwikkelingen binnen de Cloud. Daarnaast draai jij je hand niet om voor nauwgezette samenwerking met je collega’s en weet je hoe het is om Agile te werken.

Daarnaast voldoe je aan de onderstaande eisen:

Dit bedrijf biedt een fijne werkomgeving waarin jij alle ruimte hebt om jezelf optimaal te ontwikkelen. Het betreffende bedrijf investeert dan ook ruim in de ontplooiing van haar werknemers. Daarbij krijg je alle gelegenheid om jezelf op te werken als échte specialist op jouw vakgebied. Ook als je andere rollen wilt vervullen omdat je afwisseling zoekt wordt je hierin gestimuleerd. Je wordt omringd door ervaren teamgenoten. Daardoor krijg je de mogelijkheid om je te kunnen verdiepen in de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied. Daarnaast biedt dit bedrijf ook:

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je werken binnen een inspirerende omgeving waarbij er voldoende ruimte is voor ontwikkeling? Reageer dan direct op deze vacature voor Azure Cloud Engineer.

 • HBO+ denk en werkniveau
 • aantoonbare ervaring als Cloud Engineer
 • ervaring met Public Cloud omgevingen (Azure bij voorkeur)
 • Agile kunnen werken binnen DevOps omgeving
 • veel ruimte voor zelfontplooiing
 • inzicht in de nieuwste ontwikkelingen
 • prettige werkomgeving
 • uitstekend salaris dat aansluit bij jouw opleidingsniveau, kennis en ervaring. Dit kan oplopen tot € 75.000 per jaar.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 6.250 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij geloven in de kracht van een goed netwerk en goed huiswerk. Het loont om tijd te investeren in de zoektocht en het selectieproces, met als doel om de beste IT professionals voor de lange termijn te vinden. Wij opereren in een nichemarkt, met een focus op Microsoft Productivity (Office365, SharePoint, Dynamics en Azure). Onze jarenlange ervaring en specialisatie binnen Microsoft Recruitment zorgt ervoor dat wij de beste Microsoft Professionals kennen, de beste Microsoft vacatures kunnen aanbieden en daarbij ook de beste match kunnen maken voor beide partijen.

In onze beleving is de wereld van hit & run recruitment voorbij. De recruiter die gaat voor kwantiteit en iedere dag met een CV, die niet aansluit, aankomt gaat het niet meer redden. Slechte service en onethisch handelen, puur om de commissie op te strijken is niet meer van deze tijd.

lees meer

Contactpersoon Add Value
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Azure Cloud Specialist in Gouda