Vacature Projectleider/Lead consultant in de omgeving Dordrecht

Dordrecht

Gonen Automation Services B.V.
  • Gonen Automation Services B.V.
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wij zoeken een nieuwe collega die onze projecten weet de managen én daarnaast eindverantwoordelijk is voor onze customer service. Zorg jij ervoor dat onze projecten vlekkeloos worden afgerond en dat het in jouw team met consultants en customer service medewerkers op rolletjes loopt? Indien deze gecombineerde functie jou een leuke uitdaging lijkt, lees dan snel verder!

Interessante functie: Manager van projecten én customer service

We zijn een organisatie die groeit en volop in beweging is. Gelet op de omvang van het team consultants en het aantal projecten op dit moment, hebben we besloten om de functie voor projectmanager te combineren met de eindverantwoordelijke van onze customer service. Als de huidige groei van de organisatie doorzet dan zullen wij deze functies vermoedelijk op termijn weer splitsen.

Projectmanager
Als projectmanager ben je het aanspreekpunt voor onze projecten, zowel intern als extern. Je bent samen met jouw team intensief betrokken bij de levering en implementatie van de Argos applicatie aan klanten in heel Nederland. De klantenkring is heel divers en dat geeft je vanuit jouw rol inzicht in veel bedrijfsprocessen die wij optimaliseren met onze producten.

Je stuurt een team aan van 3 implementatie consultants op het proces maar je bent daarnaast ook in staat om je in korte tijd te bekwamen op de inhoud. Als projectmanager bepaal je de doelen en zorg je dat de afspraken worden nagekomen en je ziet toe op de uitvoering daarvan. Het is dus essentieel om overzicht te bewaren en dat je zeer georganiseerd bent. Dat geldt zowel voor je eigen planning maar ook om die van de anderen nauwgezet op te volgen.

Je weet wat delegeren is en je zorgt voor een accurate verslaglegging. Het op heldere wijze communiceren is aan jou wel toevertrouwd. Samen met jouw team zorg je voor een vlekkeloze implementatie binnen de overeengekomen planning en budget.

Hoofd customer services
Op ons kantoor in Dordrecht zijn we gestart met het opzetten van een centrale customer service. Jij geeft leiding aan een team dat momenteel bestaat uit 2 personen maar dat verder uitgebreid moet worden. Via onze supportsite worden door eindgebruikers tickets ingevoerd waarin zij vragen kunnen stellen over de geleverde applicatie of over de hardware (tijdregistratie-/toegangsterminals, camera’s, lockers, sleutelkasten, werkplekherkenning etc.). Jij bent eindverantwoordelijk voor het naleven van de responsetijden en de kwaliteit van deze afdeling. Voor onze klanten ben jij het aanspreekpunt voor de afgesloten SLA’s en in voorkomende gevallen zul je ook klanten bezoeken. Jij kent de kneepjes van het vak om dit goed op poten te zetten.

 

lees meer

Functie-eisen Wij vragen
• MBO+/HBO opleiding en denkniveau op HBO-niveau;
• kennis en ervaring met moderne PC-toepassingen;
• affiniteit met administratieve systemen en processen bij voorkeur in onze
branche;
• affiniteit en ervaring met IT service management;
• technisch inzicht;
• sterk analytisch vermogen;
• circa 2 jaar ervaring in soortgelijke functie.

Soft skills
• sterke communicatieve vaardigheden;
• klantgerichtheid en overtuigingskracht;
• gestructureerd en procesmatig werken;
• zelfstandig, commercieel en pro actief;
• oplossingsgericht;
• prestatiegericht werken;
• organisatietalent.
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Aantal uur per week 32 - 40 uur p/w
Bij voorkeur 5, maar minimaal 4 dagen beschikbaar
Overige info Wat bieden wij je?
Bij Gonen kun je rekenen op een veelzijdige, afwisselende baan met groeimogelijkheden in een prettige, informele werksfeer.

Wij bieden je een goede beloning en dito secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een representatieve bedrijfsauto, een gsm en laptop. De werkweek is gebaseerd op 40 uur en wij zoeken een invulling tussen 36 en 40 uur van deze functie.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Gonen Automation Services B.V. biedt een breed scala aan producten voor datacollectie en de verwerking daarvan met haar softwarepakket Argos. Denk hierbij aan tijdregistratie, aanwezigheidsregistratie, toegangscontrole, urenverantwoording en de bijhorende boekingsterminals en onze app. Het pakket is uit te breiden met bezoekersregistratie, BHV management en lockermanagement. Wij bieden hierin een totaaloplossing, geheel webgebaseerd en te koppelen aan andere systemen. Gonen kan flexibel inspelen op de wensen in de markt door het eigen ontwikkelteam en goede service en support staan gedurende het hele traject bij Gonen hoog in het vaandel.

Gonen maakt sinds maart 2019 onderdeel uit van AtiQx Holding. AtiQx Holding is door een fusie en overname ontstaan en telt momenteel circa 65 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht en wij hebben een kantoor in Dordrecht waar Gonen is gevestigd.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures IT Project Manager in Dordrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures