Vacature Senior Medewerker Functioneel Beheer P&O - Dordrecht

Dordrecht

Servicecentrum Drechtsteden
 • Servicecentrum Drechtsteden
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Senior Medewerker Functioneel Beheer P&O

Wil jij in deze veelzijdige functie als functioneel beheerder een belangrijke bijdrage leveren aan een optimale inrichting van het functioneel beheer bij de afdeling P&O? Wordt jij de schakel tussen onze gebruikers en onze systemen, waarbij je zorgt dat iedereen hiervan gebruik kan maken? En wil jij dit doen vanuit een coachende en aansturende rol? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Als ervaren functioneel beheerder is het jouw uitdaging om de informatiebehoefte van onze klanten en P&O te vertalen in ICT-oplossingen vanuit de HR-applicaties. Dit doe je vanuit een zelfstandige en aansturende rol, waarbij je zorgt voor een optimale inrichting en functioneel onderhoud van de beheerde applicaties.
Door jouw kennis van het vakgebied P&O overzie je het speelveld en ben je een uitstekende sparringpartner voor zowel onze klanten als jouw teamleider. Je initieert en bewaakt de uitvoering van beveiligingsmaatregelen, standaardprocedures en- werkwijzen. Je analyseert en overziet de werkprocessen rond de verschillende HR-applicaties en doet proactief verbetervoorstellen. Ook verzorg je maatwerkrapportages voor je eigen afdeling en de klantorganisaties. 
En dat is nog niet alles, als senior medewerker functioneel beheerder ga je ook aan de slag met het
 • coördineren van de werkzaamheden van het team functioneel beheer;
 • zorgen voor prioritering en overzicht, waardoor je zorgt voor kwalitatieve en tijdige dienstverlening;
 • verbinden van partijen, waarbij je de follow-up van beide kanten goed in de gaten houdt.

lees meer

Functie-eisen Jij houdt ervan je vak in de volle breedte uit te voeren en aan de slag te gaan met complexe vraagstukken. Hier laat jij jouw analytische vaardigheden graag op los. Bovendien maak je moeiteloos de vertaalslag van klantvraag naar ICT en andersom. Je ziet het als een uitdaging om medewerkers op een coachende wijze aan te sturen. Hierbij ben je gericht op het optimaliseren van de kwaliteit en kwantiteit van de dienstverlenging. Jouw communicatieve skills combineer je met een dienstverlenende en klantgerichte instelling.

Daarnaast beschik je over:
 • mbo+ niveau met hbo werk- en denkniveau;
 • ruime relevante werkervaring als functioneel beheerder;
 • kennis van en ervaring met rapportagetools en HR-applicaties;
 • kennis van AFAS is mooi meegenomen, dat is ons huidige systeem.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info De afdeling functioneel beheer Personeel & Organisatie houdt zich bezig met het ondersteunen van het primaire proces van de klantorganisaties, door het leveren van vooraf afgesproken producten en diensten. Ook adviseren wij proactief t.a.v. nieuwe en bestaande diensten. Samen met twee collega's lever je dagelijks een bijdrage aan de (door)ontwikkeling van de afdeling en de organisatie.

Onze dienstverlening is gericht op:
 • Beheer en doorontwikkeling van het HR systeem: beheren, optimaliseren en ontwikkelen van de inrichting en functionaliteiten.
 • Controles & analyses: controles uitvoeren en analyses draaien op de correctheid en rechtmatigheid van de mutaties in het HR systeem.
 • Managementinformatie: het ter beschikking stellen en optimaliseren van managementrapportages
Het SCD voert de personeelsadministratie voor de klantorganisaties in de regio Drechtsteden, met in totaal 3.000 medewerkers.

Wie zijn wij?
Het Servicecentrum Drechtsteden (SCD) is de verbindende kracht achter zeven gemeenten en een aantal regionale organisaties binnen de Drechtsteden. We bieden ondersteunende diensten op het gebied van Financiën, Juridische Zaken, Personeel & Organisatie, Facilitair Management, ICT,  Documentaire Informatie Voorziening en Communicatie.

Naast het leveren van kwaliteit in dienstverlening staan plezier in het werk en de persoonlijke ontplooiing van onze medewerkers centraal. Iedere uitdaging binnen onze regio is een kans om jouw talent verder te ontwikkelen. Wij zijn ondernemend. Bij ons mag je vragen stellen maar durf vooral ook te doen. In onze organisatie werken we met vier kernwaarden die ons richting geven: Professioneel, Empathisch, Eigenaarschap en Lef. We gaan ervan uit dat deze ook voor jou vanzelfsprekend zijn in je werk en in je samenspel met collega's en onze klanten.

Wat bieden we jou?
Jouw werk is meer dan alleen een salaris. Daar zetten wij graag goede arbeidsvoorwaarden tegenover:
 • in eerste instantie een dienstverband voor één jaar voor 36 uur per week. Bevalt het van beide kanten dan bieden wij je een vast dienstverband aan.
 • een salaris van maximaal € 4.048,- (salarisschaal 9, cao sgo) bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Je exacte salaris is afhankelijk van je opleiding, kennis en ervaring.
 • Mooie, afwisselende werkzaamheden en een plek in een collegiaal, divers team waarbinnen iedereen zijn identiteit en eigenheid behoudt.
 • een individueel keuzebudget van 17,05% van je bruto jaarsalaris. Je bepaalt zelf hoe en wanneer je jouw IKB budget (inclusief vakantietoelage en eindejaarsuitkering) besteedt.
 • opbouw keuzepensioen via ABP.
 • een tegemoetkoming voor gemaakte reiskosten en de mogelijkheid tot flexibel thuiswerken
Wij investeren in opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers. Wij zorgen er samen met jou voor dat jouw talent optimaal benut wordt, zodat je het beste uit jezelf gaat halen!

Solliciteren of meer weten?
Fijn dat je de tijd hebt genomen om deze vacaturetekst helemaal te lezen. Wil je meer weten over de functie of heb je vragen? Schroom niet om contact op te nemen met Marco Huijzers, Teamleider Beheer, via 078 -770 22 81.

Wil je solliciteren? Daar zijn we blij mee! Vul het digitale formulier in en solliciteer met een motivatiebrief en recent cv via onze sollicitatiepagina door te klikken op de solliciteerbutton. Verwachten wij dat we een goede match kunnen zijn, dan nodigen we jou uit voor een gesprek. Wij zien je sollicitatie met interesse tegemoet! Zien wij jou als mogelijke kandidaat, dan plannen we gedurende de looptijd van deze vacature al een gesprek met je in.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Functioneel Beheerder in Dordrecht