Vacature .NET/C# Developer - Delft

Delft

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Deze specialist in zowel advies, software en onderzoek voor de bestaande vastgoedsector is ter uitbreiding van het team op zoek naar een .NET/C# developer. Vanuit een mooi pand in Delft werken ze met zo’n 20 man aan inhouse ontwikkelde slimme software die in staat is om bij bijvoorbeeld gebouwen te zien waar buizen en leidingen lopen of wanneer er onderhoud nodig is. Ze werken aan de grootste Europese projecten voor de grootste bedrijven. Deze projecten zijn allemaal maatwerk, waardoor het werk afwisselend is. De sfeer binnen dit hechte team wordt beschreven als open, informeel en zelfs familiair.

Je komt terecht in een team met 3 developers en werkt dagelijks aan zowel desktop- als webapplicaties voor de internationale projecten. Hierbij sta je direct in contact met je klant. De applicaties zijn voor het grootste deel geschreven in C# en er wordt verder gewerkt met Xamarin en SQL. In dit team krijg je directe begeleiding en de mogelijkheden om je eigen vaardigheden sterk te ontwikkelen. Omdat het een klein en hecht team is hebben ze bepaalde elementen uit Scrum gebruikt om de interne samenwerking te verbeteren.

Wat heb je nodig?

-HBO werk- en denkniveau
-Minimaal 6 maanden ervaring met .NET/C#
-Kennis van SQL en Xamarin is een pré
-Je bent ambitieus, communicatief en kunt het overzicht bewaren
-Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal

Aanbod:
– Salaris € 2.500,- tot € 4.500,- (Afhankelijk van kennis en ervaring)
– Bonusstructuur
– 25 vakantiedagen
– Flexibele werktijden
– iPad van de zaak
– Laptop en telefoon van de zaak
– 8% vakantiegeld in juni
– Reiskostenvergoeding
– Gezamenlijke lunch, BBQ en de leukste uitjes zoals een wintersport met al je collega’s

Ben jij enthousiast geworden van deze vacature? Solliciteren kan door je CV (en motivatie) te sturen naar  of bel mij direct via 06-28193055.

Is dit niet direct jouw nieuwe uitdaging, maar ben je wel benieuwd wat we verder voor je kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op. Wij gaan graag het gesprek met je aan. Verder kun je via www.starapple.nl gemakkelijk een geheel eigen zoektocht opzetten om nieuwe kansen in het zicht te houden.

Contactgegevens:

Rik Braal – Consultant .NET
06-28193055// 088-3218123 //  // www.starapple.nl

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 4.500 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Rik Braal
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Delft Bekijk alle soortgelijke vacatures