Vacature Hands on lead developer | PHP - Delft

Delft

Phind
  • Phind Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Organisatie
Binnen dit team van jong professionals wordt hard gewerkt aan een gezondere levensstijl. Niet alleen voor hun zelf, maar ook voor jou! Vanuit een gaaf kantoor in Delft, bouwen zij IoT oplossingen voor Smart Mobility. Gedreven om een bijdrage te leveren aan sociale uitdagingen als duurzame mobiliteit, kwaliteit van de leefomgeving, veiligheid en gezondheid!

Met hun GPS oplossing, een combinatie van een GPS tracker, app en online portal, bieden zij de mogelijkheid het vlootbeheer eenvoudig en efficiënt in te richten. En zo wordt het gebruik van bijvoorbeeld een e-Scooter of fiets nog aantrekkelijker ten opzichte van auto’s.

Een GPS tracker die realtime data verstuurt en een online portal waarin deze gegevens automatisch worden verwerkt. Neem als voorbeeld het bedrijf Thuisbezorgd.nl.. steeds vaker zie je ze op de fiets in plaats van de auto. De eigenaar van het restaurant kan hierdoor live zien waar de bezorger fietst om zo ook de klanten op de hoogte te houden. Die GPS tracking software is niet zo eenvoudig en simpel als dat het klinkt. Er zitten flink wat technische hoogstandjes tussen. En zij willen daarin blijven ontwikkelen. Daarom zoeken zij een ervaren software developer die hun fleet-management portal en de API kan uitbreiden met nieuwe features om zo nog meer organisaties te verleiden over te stappen op een duurzame vorm van mobiliteit.

Functie
Het huidige track en trace systeem bestaat ui hardware (GPS tracker) en software (app en dashboard voor vlootbeheer). Deze kleine GPS tracker zorgt voor een internetverbinding met de voetuigen en verbindt fietsen, scooters en andere smart mobility voertuigen virtueel met de operators en eindgebruikers. De operator heeft zo inzicht in waardevolle data zoals locatie, afstand en routes. Een solide en flexibel systeem waar continu nieuwe functionaliteiten voor ontwikkelt moeten worden. Daarnaast is Datamining één van de pijlers waarmee ze zich onderscheiden van andere aanbieders met track en trace systemen. Alle data die middels hun T&T systeem gegenereerd is, is anoniem beschikbaar voor statistieken, analyse, onderzoek, productontwikkeling en marketing. Als ervaren developer krijg je veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Je zult veel zelfstandig aan projecten werken maar wel met gespecialiseerde collega’s om je heen. Jij zet je uitgebreide programmeerkennis in om hun platform verder te ontwikkelen en verbeteren met de focus op het uitrollen van nieuwe features. Je zult veel zelfstandig aan projecten werken maar hebt genoeg sparringspartners om jouw plannen en ideeën mee te bespreken.

Wat neem je mee?
Je zit al zo’n 5 jaar achter de knoppen en weet feilloos de weg in programmeerland. Daarnaast heb je ervaring met het sparren binnen een divers team en begrijp je ook een stuk DevOps. Zowel in de back-end als front-end.  Bij termen als Laravel, Javascript, Docker, Vue.JS, SCSS/SASS, PHP7, MySQL, FireBase, Node.JS, Auth0, en JSON Restful API gaat je hart sneller kloppen. Je bent communicatief vaardig. Dat komt van pas in contact met klanten en tijdens de gezellige lunch met zijn alle. Je komt terecht in een klein, hecht team met ieder eigen verantwoordelijkheden en de ruimte daar zelfstandig invulling aan te geven. Passie met fietsen is geen must, maar heeft wel een streepje voor 😉

Voorwaarden
Een job in de snel groeiende wereld van Smart Mobility en IoT bij een jong en snel groeiend bedrijf met nationale en internationale klanten. Een gave werkplek vlakbij het centrum en station van Delft is de thuisbasis en biedt een inspirerende werkplek en gezellige omgeving voor een lunch en borrels. Je bent flexibel met het indelen van de 40 uur per week.

  • Thuiswerken mogelijk
  • Flexibele werktijden
  • Bezoeken van beurzen (ook in het buitenland!)
  • Pensioenvoorziening
  • Grote verantwoordelijkheid en veel technische uitdaging!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.500 - € 4.500 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn gespecialiseerd in de werving en selectie binnen een specifieke branche op het IT platform. Hierbij denkend aan het stuk software development / Database specialisten en Business Intelligence. Middels jaren lange ervaring en meer dan 40 jaar recruitment bij elkaar zijn wij een van de bekendere spelers binnen de zeer specifieke branche.

lees meer

Contactpersoon Phind
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Delft