Vacature Software Python Technical Lead | Leiderschap - Delft

Delft

WR.nl Solliciteren
 • WR.nl Solliciteren
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Parttime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Voor wie je gaat werken:
 • Ben jij ondernemend?
 • Heb jij een heldere, creative geest?
 • Ben je verantwoordelijk?

Vaste baan: Technical Software Cloud | Technical (Team) | 4.000 - 6.000 | Technical Lead

In de kinderopvang draait alles om het kind, maar soms neemt het papierwerk helaas de overhand. Wij vinden dat het kind in de eerste plaats centraal moet staan en vanuit deze filosofie hebben wij een innovatieve digitale oplossing ontwikkeld die het papierwerk zo veel mogelijk uit handen neemt. Hieruit volgt dat de aandacht weer bij het kind komt.
Wij zijn een veelzijdige organisatie. Je werkt voor onze eigen IT organisatie. We werken met moderne technologie en staan open voor innovatie.

Wat wordt er van jou verwacht?:

Voor de vacature als Technical Lead Delft Technical (Team) ga je het volgende doen: 

We zijn op zoek naar een Technical Lead (Team Lead) met een ondernemende, heldere en creatieve geest. Je bent verantwoordelijk voor het vaststellen van onze technische visie. Wij verstaan hieronder onder andere het doorontwikkelen van onze producten. Maar ook de roadmap en het leiden van alle (technische) veranderingen. Onze producten zijn ontwikkeld in moderne technologie. Je speelt een integrale rol bij het bepalen van de strategische richting, ontwikkeling en toekomstige groei van het bedrijf. Wat doe je? Je identificeert kansen en risico’s voor het leveren van het product. Je bedenkt de oplossingen om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Formuleert de roadmap voor onze producten en oplossingen op basis van verschillende factoren en voert die uit.

Je hebt de leiding over onze technische strategie, maar bent ook verantwoordelijk voor het stellen van prioriteiten, middelen beheren en zorgen voor tijdige levering. Je bent verantwoordelijk voor de OTAP straat en ons versie beheer. Afhankelijk van de nieuwste markttrends of veranderende wetgeving neem je het initiatief. Je neemt de beslissingen die daarmee het verschil maken en impact hebben in de markt. Formuleer en adviseer je de methodologie en het proces om de organisatie te begeleiden bij het behouden en verbeteren van onze concurrentiepositie. Je geeft het compacte team richting en visie. Verder motiveer je de developers om te presteren, geef je feedback en coaching, en ontwikkel je hun sterke punten. Je ontwikkelt zelf mee aan onze producten. Verder ben je mede verantwoordelijk om onze doelstellingen te bereiken en te overtreffen.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Technical Lead, die past in deze rol.

Waar jouw profiel aan moet voldoen:
 • HBO- of WO- werk- en -denkniveau.
 • Minimaal vijf – zeven jaar professionele ervaring, bij voorkeur binnen softwarebedrijven.
 • Kennis van het werken met technologieën zoals Google Cloud Platform, React, Vue, Python, Javascript/JQuery en schaalbare services architectuur.
 • Ervaring in het managen van technische teams.
 • Sterke technische achtergrond in webontwikkeling en ook in diverse andere gebieden van informatietechnologie.
 • Bewezen staat van dienst in het leiden van bijvoorbeeld complexe projecten en teams met behulp van agile methodologieën.
 • Sterke schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden om discussies op alle niveaus te leiden.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. 
 • Zeer goede probleemoplossende vaardigheden en een ‘hands-on’ houding, vooral als het gaat om urgente situaties.
 • Enthousiasme en het vermogen om een team te vormen door minder ervaren teamleden te versterken en te begeleiden en bovendien het beste uit meer ervaren teamleden te halen.
 • Leiderschapsvaardigheden en een doortastende en pragmatische persoonlijkheid.
 • Je houdt van bloggen en spreken op evenementen, maar is geen must.
 • Je woont in de omgeving van Delft, Den Haag, Rotterdam, Leiden en Zoetermeer.
Het aanbod van deze werkgever uit Delft:

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer. Daarom investeren we ook in onze medewerkers. Daarnaast word je goed ingewerkt. En daarbij bieden wij uitgebreide studiemogelijkheden.
Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol. Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan. 
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou. Reageer daarom snel.
WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro 4.000 tot Euro 6.000. Dit is per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. Bij deze vacature is het mogelijk ook parttime te werken.

WR streeft naar een goede match. Wij weten wat er speelt en zijn daarom heel waardevol voor jou. Op deze wijze wordt dit een stap voorwaarts. Dit geldt ook voor je salaris. 
Tenslotte gaat het om een vaste baan. WR doet Werving en Selectie voor vaste banen en dus GEEN detachering.

Enthousiast geworden? Solliciteer!:

Bij deze activiteiten moet je ook denken aan andere zaken. Bijvoorbeeld aan Technical Lead Ontwikkelaar, Software Engineer of Programmeur. Ook Developer, Software Ontwikkelaar of Webdeveloper zijn dingen die in dit vak ter zake doen.

De balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk. De reisafstand voor het woon-werkverkeer is daarom ook goed om te beperken. Naast onze eigen vestigingsplaats in Delft is ons bedrijf ook heel goed te bereiken vanuit ZH, Leerdam, Vlaardingen, Berkel en rodenrijs en Valkenburg. Daarnaast zijn Schiedam, Voorschoten, Krimpen aan de lek en Bergambacht ook prima. En aan de andere kant zijn Capelle aan den ijssel, Rijswijk en Delft ook prima te doen. En solliciteer ook wanneer je woont in Zwijndrecht, Bodegraven, Hoek van holland of Scheveningen. Vanaf de woonplaatsen Loosduinen, Randstad en Maassluis is onze vestiging ook prima te berijden.

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Dan krijg je direct antwoord. Vervolgens wordt jouw sollicitatie direct opgepakt. Dit doet de recruiter voor deze werkgever.
WR voor een Vaste Baan. Zo werken wij snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst. Verder kan je daarna nog informatie doorgeven. Na het solliciteren volgen nog vragen. 
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 4.000 - € 6.000 p/m
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Python Developer in Delft Bekijk alle soortgelijke vacatures