Vacature IT Manager in Delft

Delft

Mojo Concerts BV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving In de rol van IT Manager werk je nauw samen met de ICT-specialisten binnen Live Nation en geef je dagelijks leiding aan het ICT-team in Delft, een team van 2 ervaren medewerkers. Je zorgt voor het (dagelijkse) personeelsmanagement van je team. Je bent samen met je team verantwoordelijk voor de continuïteit en kwaliteit van de ICT infrastructuur en systemen van MOJO. Dit is niet alleen beperkt tot de kantoren, maar ook op de locaties van onze evenementen.

Vanuit het uitgestippelde beleid van de directie zorg je ervoor dat je samen met je team een bijdrage gaat leveren aan de uitvoering van dit beleid, je draagt bij aan (innovatie)projecten en blijft up-to-date van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ICT, maar ook op het gebied van werkplekvoorzieningen, servers en applicaties. Je rapporteert over de voortgang en ontwikkeling aan de daartoe aangewezen personen.

Je bent het aanspreekpunt voor complexe ICT vraagstukken met name voor onze locaties in Delft en Utrecht. Je overziet het grote geheel, plant het werk en zorgt voor de uitvoering en oplevering van de planning gebaseerd op het beleid. Daarbij bewaak je het beschikbare budget. Bovenal ben je als IT Manager verantwoordelijk voor de coördinatie van de dagelijkse operationele werkzaamheden van je team en geef je ondersteuning aan je teamleden.

Door je hands-on mentaliteit zie je mogelijkheden en geen beperkingen, zeker als het gaat om ICT op locaties van onze evenementen. Je neemt vanzelfsprekend ownership in de verschillende projecten en zet dat stapje extra indien nodig om het tot een goed einde te brengen.

Samen met de CFO en de ICT specialisten binnen Live Nation zorg je voor een jaarlijks ICT businessplan en zorgt voor een tijdige en juiste uitvoering binnen de vastgesteld kaders. Hierbij is ook het beheer van het afdelingsbudget van groot belang. Door middel van het vormgeven en onderhouden van de organisatie van de afdeling zorgt je dat dit kan worden bereikt.

lees meer

Functie-eisen Je kunt goed communiceren, gemakkelijk samenwerken en voelt je thuis in een dynamische organisatie waarin je op verschillende niveaus moet schakelen. Je bent een enthousiaste teamplayer die weet hoe een team in hun kracht te zetten.
We zijn op zoek naar iemand met HBO werk- en denkniveau met de opleidingsrichting ICT. Minimaal 3-5 jaar werkervaring met plannen en organiseren, budgetbewaking en leidinggeven.

Je hebt ervaring met het implementeren van bedrijfsapplicaties (deels standaard software/deels maatwerk), vertalen business requirements naar IT-specificaties en het schakelen met software leveranciers.

Belangrijk is een goed beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info MOJO biedt een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Het betreft een functie voor de duur van 12 maanden met de intentie dit te verlengen. Je werkzaamheden verricht je hoofdzakelijk vanuit ons kantoor in Delft, waarbij de tuin in de zomer een ontmoetingsplek is voor collega's. Na de inwerkperiode behoort gedeeltelijk thuiswerken tot de mogelijkheden.

Diversiteit
Naast diversiteit in het aanbod van concerten en events streven we naar een zo divers mogelijke samenstelling van onze teams. MOJO is er van overtuigd dat diversiteit de creativiteit stimuleert en zorgt voor innovatie.

Geïnteresseerd?
Herken je jezelf in het profiel en wil je reageren? Stuur dan uiterlijk 3 oktober a.s. je cv en motivatie onder vermelding van “Vacature IT Manager” uitsluitend per e-mail naar [email protected] Voor meer informatie over de functie mail je naar dit e-mailadres, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Zeg je entertainment, dan zeg je MOJO. Al meer dan 50 jaar organiseert MOJO concerten van o.a. Adele, Khalid, Marco Borsato en BTS, festivals zoals Lowlands, North Sea Jazz en WOO HAH! en evenementen als Cirque du Soleil. Iedereen heeft dankzij MOJO wel eens een onvergetelijke avond of weekend gehad.

MOJO is onderdeel van Live Nation Entertainment, een wereldwijde beursgenoteerde live-entertainment organisatie. MOJO is gevestigd in Delft en heeft 90 medewerkers in dienst. MOJO is verantwoordelijk voor 200 evenementen per jaar, van dance tot pop en van hiphop tot soul en worden jaarlijks bezocht door meer dan twee miljoen bezoekers.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures IT Manager in Delft