Vacature Campaign Developer in de omgeving Rotterdam - Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel

Clever Strategy B.V.
 • Clever Strategy B.V. Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Je komt te werken bij Clever Strategy, een innovatief, jong en groeiend marketing adviesbureau in de regio Rotterdam. Clever Strategy is gespecialiseerd in online marketing met een focus op het creëren van rendement, ze hebben een fact-based en data-driven aanpak. Of het nu gaat om het behalen van de omzet of het genereren van leads. Clever helpt de klant o.a. met het ontwikkelen van e-commerce, campagnes en loyaltyprogramma's.

Met een specialisatie in webontwikkeling in combinatie met marketing automation wordt er dagelijks gewerkt aan het optimaliseren van marketing- en communicatie inspanningen. Clever Strategy ontwikkelt volledige (online) campagnes. Denk hierbij aan bijvoorbeeld data driven websites, e-mailmarketing, profile based customer journey's, liquid media, KPI-dashboards een data analyses.

Mooie en toonaangevende klanten zijn o.a. Hunkemöller, Hyundai, Kimerbly-Clark, Jumbo Golf, Bruynzeel Keukens, Lucardi, de Baak, Dumil en Q1905 (Quick).
Als Campaign Developer kom je ter versterking te werken met 25 ambitieuze collega's, verdeeld over de afdelingen development, media, projectmanagement en data. Clever is een platte organisatie, waarbij de communicatielijnen kort zijn en beslissingen snel worden gemaakt.

Als Campaign Developer krijg jij de verantwoordelijkheid voor uiteenlopende klanten. Voor hen ontwikkel je campagnes en datakoppelingen. Daarbij zet je databases op en hou je je bezig met de architectuur in Marketing Automation Systemen Selligent, Clang, SalesForce en SharpSpring. Ook leer je middels de nieuwste AI, CI en DMP/CDP technieken communicatie nog verder te personaliseren en optimaal af te stemmen op het gedrag van de ontvanger.

Verder zal je je bezig houden met:
 • Het uitdenken en ontwikkelen van complexe data-stromen;
 • Het ontwikkelen van PHP / SOAP / API koppelingen tussen diverse externe data bronnen;
 • Het ontwikkelen van dynamisch opgebouwde micro sites en e-mails.

lees meer

Functie-eisen Wat vragen wij van jou als Campaign Developer?
 • Je hebt ruime ervaring met één of meerdere systemen als Selligent (SMC), SalesForce MC en/of Clang of andere vergelijkbare pakketten;
 • Je hebt ervaring met campagne ontwikkeling;
 • Je hebt ervaring met PHP, MySQL, JSON, SOAP en XML.
 • Kennis van (responsive) HTML, CSS en AMPscript is een pre.
Daarnaast kun jij prima zelfstandig aan de slag met een opdracht, maar krijg jij ook energie van het werken aan projecten in teamverband. Je kunt je snel verplaatsen in verschillende opdrachtgevers en bent bereid jezelf te ontwikkelen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 4.000 p/m
Aantal uur per week 32 - 40 uur p/w
32 tot 40 uur
Overige info En wat bieden wij jou als gedreven Campaign Developer?
 • Een goed salaris (natuurlijk afhankelijk van jouw leeftijd & ervaring);
 • Een leuke baan direct in dienst bij Clever Strategy, een inspirerend, jong en dynamisch adviesbureau gevestigd in een prachtig, net nieuw ingericht pand aan de Maas in Rotterdam;
 • Samen met 25 ambitieuze collega's werk je als een echt team aan hele uitdagende projecten voor hele mooie, toonaangevende klanten, maar ook lunch je samen, sluit je op vrijdagmiddag de week af met een borrel en worden er met grote regelmaat leuke uitjes gepland;
 • Goede aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling en reiskostenvergoeding;
 • Informele & ambitieuze cultuur waarin je gestimuleerd wordt om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen;
 • Vrijheid & eigen verantwoordelijkheid; je werktijden & –plaats zijn (indien het werk het toelaat) flexibel in te richten!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn Clever Strategy en wij geloven in een slimmere wereld. Wij innoveren in marketing door slimme mensen en slimme technieken samen te brengen. Dagelijks helpen wij onze opdrachtgevers de effectiviteit van hun marketing- en communicatie-inspanningen op een efficiënte manier te verhogen.

Clever Strategy ontwikkelt volledige (online) campagnes – van strategie tot executie, van evaluatie tot optimalisatie. Onze unieke werkwijze is krachtig, doordat we vanuit strategie sturen op resultaten door de hele marketingketen, doorlopend optimaliseren en flexibel inspelen op actuele ontwikkelingen. Of het nu gaat om online media, campagnewebsites, E-commerce platformen of E-mailmarketing; wij halen maximaal rendement uit alle communicatie- en verkoopkanalen.

Specialties:
- Ontwikkelen van doeltreffende websites en applicaties voor campagnes, e-commerce en e-loyalty programma's
- Media (online & offline) voor kwalitatieve campagnes
- Marketing automatisering & email marketing
- Accountable Analyse
- Data Analyse & Customer Intelligence
- Marketing Dashboards

Wij zijn trots om te mogen werken voor:
- HEMA
- Hyundai
- Kimberly-Clark
- Hunkemöller
- Jumbo Golfwereld
- Bruynzeel Keukens
- Lucardi
- Kruidvat (A.S. Watson)
- Total
- Studystore
... en nog veel meer leuke klanten.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Automation Engineer in Capelle aan den IJssel Bekijk alle soortgelijke vacatures