Vacature Medior/Senior Java Software Engineer HighTech - Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel

Java Professionals
 • Java Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een ervaren Java Software Engineer die zich thuis voelt in de High Tech sector? Word jij enthousiast van IoT, Secutiry en Cloud projecten? Wil je werken aan vooraanstaande projecten binnen een technisch domein, waar veel aandacht wordt besteedt aan technische en persoonlijke ontwikkeling? Dan is dit de ideale plek voor jou!

Je bent actief betrokken bij het ontwikkelen van software voor producten of diensten binnen de High Tech sector. Enkele voorbeelden van de ontwikkelde softwareproducten, is een besturingssysteem voor een machine die met behulp van laserstralen wafers in stukjes snijdt of het op afstand bestuurbaar maken van sluizen en bruggen. Andere softwareproducten zijn bijvoorbeeld een navigatiesysteem voor transportvoertuigen, zoals grote schepen of een systeem dat reizigers toegang geeft tot de actuele reistijden van het openbaar vervoer.

Je gaat aan de slag bij één van onze vestigingen of op locatie van de klanten. Samen met de klant en je collega’s bepaal je de oplossingsrichting, waarna je deze samen met je collega’s realiseert. Je krijgt dus een hoop verantwoordelijkheid en functioneert goed in een team. Tot slot zorgen jouw analytische vaardigheden, gevoel voor kwaliteit en initiatiefrijke houding ervoor dat klanten de juiste oplossing geboden wordt en de volgende keer weer graag bij ons terugkomen!

lees meer

Functie-eisen
 • Je beschikt over een afgeronde HBO of WO opleiding met een technische achtergrond;
 • Je hebt minimaal 3-5 jaar ervaring met het ontwikkelen van Java software;
 • Je hebt ervaring met het ontwikkelen van zowel frond-end als back-end;
 • Certificaten van Java OCA, Java SE7 of OCP Java 7 zijn een pré;
 • Kennis van frameworks als Angular JS, Spring en Hibernate zijn een pré;
 • Ervaring met web development (HTML, JavaScript en CSS) en webservices (SOAP, JAX-WX) is een pré;
 • Kennis van tools als Maven, GIT en Jenkins is een pré;
 • Ervaring met ontwerpmethodieken (OO/UML) is een pré.

lees meer

Overige info
 • Een marktconform salaris;
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling; 
 • De mogelijkheid om aandelen te kopen tegen een gereduceerd tarief;
 • Een fulltime aanstelling voor 40 uur per week;
 • 25 vakantiedagen, met de mogelijkheid om meer dagen op te bouwen;
 • Opleidingsmogelijkheden aan de VINCI Energies Acedemy;
 • Waardering en beloning voor je bijdrage.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met één van onze collega’s. Je kunt ons bereiken via [email protected] of bellen naar 020-8203666.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

In Capelle aan den IJssel kun jij je onderdompelen in de wereld van Technical Software Engineering, Security, Business Analytics, Mobile Solutions, Cloud Services en heel veel meer. Of het nu gaat om informatiebescherming, cybercrime, complexe clouddiensten of het gaat om data of infrastructuur in de cloud, automatisch testen of Industrial IoT oplossingen voor procesoptimalisatie, mobiele bedrijfscommunicatie, systeemintegratie, Big Data, datawarehousing of Business Intelligence, hier kan het allemaal!

De drie peilers waar dit bedrijf zich op focust zijn IoT, Security en Cloud. In eerdere projecten heeft het bedrijf meegewerkt aan de bouw van een Solar raceauto, het ontwikkelen van lampen met sensoren die weten wie wanneer in welke ruimte is geweest en nog veel meer. Klanten voor wie ze projecten ontwikkelen zijn bijvoorbeeld Philips, ASML, Remeha maar ook MKB bedrijven. Projecten waar je aan werkt zijn altijd high tech of IoT gerelateerd en binnen een technisch domein.

Binnen de unit Technische Automatisering waar zo’n 300 mensen werken, worden verschillende technologieën gebruikt zoals Java, C++, Python en .NET. Hier worden praktische en werkbare oplossingen voor klanten ontwikkelt. Je werkt aan deze oplossingen op het kantoor te Capelle aan den IJssel en op klantlocatie in Scrum teams. Naast de locatie in Capelle zijn ook high tech collega’s te vinden binnen de vestigingen in Amersfoort, Zaltbommel en Eindhoven.

Binnen het bedrijf staat niet alleen voorop dat de klanten tevreden moeten zijn met de producten en/of diensten die zij aangeleverd krijgen, maar ook de werknemers staan in de spotlights. Er wordt veelal in teamverband gewerkt en hierbij is het natuurlijk van belang dat iedereen communicatief vaardig is en zijn of haar talenten op de juiste manier weet in te zetten. Je wordt daarom ook volop ondersteund in persoonlijke en technische ontwikkeling.

lees meer

Contactpersoon Maurice Rummens
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Java Developer in Capelle aan den IJssel Bekijk alle soortgelijke vacatures