Vacature PHP developer - Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel

PHP Professionals
 • PHP Professionals Bedrijfsprofiel
 • Medior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij pragmatisch en ondernemend ingesteld? Vind je het leuk om te werken aan de optimalisering van het klantcontact? Voor een klant in Capelle aan den IJssel zoeken wij een PHP developer die op de hoogte is van de laatste technieken.

Als PHP Developer kom je te werken op de developmentafdeling die uit 15 mensen bestaat. Je neemt hierbij plaats in een van de vier teams die op de afdeling te vinden zijn. Middels een Agile werkwijze werken zij aan de (door) ontwikkeling van het cloudgebaseerde platform dat door tal van (inter)nationale klanten wordt gebruikt. Het platform is gebouwd aan de hand van o.a. PHP (7), AWS, en Laravel. Samen met jouw collega’s en klanten denk je continue na over hoe het platform verder uitgebouwd en verbeterd kan worden. Met jouw pragmatische blik kijk je op de bruikbaarheid van het product en jouw creativiteit draagt bij aan de toekomst van het platform. 

Welk nieuwe idee er wordt geïmplementeerd bepaalt dan ook welke technieken er verder aan bod komen. Zo nu en dan werk je ook met Kubernetes, Symfony en AI-gerelateerde technieken. Ook wordt GoLang steeds meer gebruikt.

Naast jouw verantwoordelijkheden als Developer zul je zo nu en dan ook technische supporttickets verwerken. Hier ligt niet de focus op want de tickets worden verdeeld over de collega’s uit de teams. Je hebt, naast de benodigde technische bagage, soft skills waardoor je niet alleen goed kunt samenwerken met collega’s, maar ook meedenkt met de klant.

lees meer

Functie-eisen
 • Ervaring met PHP en Laravel (Kennis van GoLang is een pré)
 • Kennis van VueJS, Sql en Kubernetes voor de cloud oplossing. Symfony is een pré.
 • Je bent communicatief vaardig (soft skills)
 • Ondernemende en creatieve instelling, je bent pragmatisch
 • Je bent op de hoogte van de laatste technieken
 • Je kunt zelfstandig werken en taken oppakken en je kunt je ideeën goed verwoorden

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info
 • Een marktconform salaris
 • Vakantiegeld is 8% van het brutoloon
 • 25 vakantiedagen per jaar, vanaf je 36e krijg je er elke 5 jaar een dag bij tot het maximum
 • Laptop
 • Pensioenregeling
 • Collectieve verzekering
 • Reiskostenvergoeding

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, [email protected] of bellen naar 020-8200675.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

De manier waarop klanten met bedrijven communiceren is de afgelopen 20 jaar enorm veranderd. Om hier als bedrijf in mee te bewegen is het zaak dat je klantenservice  toekomstproof is ingericht. Dit bedrijf in Capelle aan den IJssel heeft al tal van ondernemingen in binnen- en buitenland geholpen met het verder professionaliseren van hun klantenservice. Een sleutelrol in dit verhaal is natuurlijk het cloud-gebaseerde platform dat geleverd wordt. Dit platform is gericht op automatisering en optimalisatie van klantcontact via tal van media. Denk aan chatbots, telefonisch contact en contact via sociale media kanalen. Dagelijks worden er 100 miljoen interacties gevoerd via dit platform!

Het is een inhouse ontwikkeld product dat door de developmentafdeling van dit bedrijf in Capelle a/d IJssel is gebouwd. Deze afdeling bestaat uit vier teams die werken in een open kantoortuin met zo’n vijf bureaus. Het bedrijf bestaat uit 50 aantal medewerkers waarvan er 15 op de developmentafdeling werken. Op deze afdeling heerst er een plezierige werksfeer, wordt er een Agile werkwijze gehanteerd, is er tijd om jezelf te ontwikkelen en werk je met de modernste technieken. Natuurlijk mag de bekende pooltafel in het pand niet vergeten worden. 

Aangezien zij internationaal actief zijn wordt er ook steeds meer Engels gecommuniceerd en zoeken ze steeds meer manieren om de band met hun internationale relaties te verbeteren. Denk aan dineravondjes en conference calls met relaties uit het buitenland. 

Kortom; bij deze internationale onderneming zul je jezelf niet snel vervelen!

lees meer

Contactpersoon PHP Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures PHP Developer in Capelle aan den IJssel Bekijk alle soortgelijke vacatures