Vacature Software Developer met interesse in Golang - Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

In een team van ongeveer 20 Developers ga jij mee ontwikkelen aan een platform wat gebruikt wordt voor het ontzorgen van grote klanten zoals Capgemini, QNH, voiceworks, Microsoft en Amazon op het gebied van contactcenters, kennismanagement en bedrijfsautomatisering. Doormiddel van AI krijgt de klant direct een inzicht in de gegevens van iemand die belt naar bijvoorbeeld de klantenservice. Hierdoor wordt er zeer efficiënt gewerkt en is het mogelijk om veel kostbare tijd te besparen. Het product is inmiddels bekend geworden bij zeer grote bedrijven waardoor er flink meer werk is bijgekomen voor de ontwikkelingsafdeling. Daarom zoeken zij nu meerdere Software Developers die met Golang willen werken. Ervaring hierin is geen vereiste, dus als je expert bent in JAVA of Python en interesse hebt in Golang ben je van harte welkom.


Functie

Wij zoeken iemand die de kwaliteit van het product vooropstelt en werkt vanuit de behoefte van klant en partner.


Eisen

Hiervoor zoeken we iemand die in het volgende plaatje past:

- Ervaring met cloud native development, bij voorkeur AWS
- Willen programmeren in Go en Python (Ervaring met deze talen is geen vereiste)
- Ervaring met Kubernetes en Linux
- Ervaring met Continuous Delivery
- Minimaal een hbo-opleiding afgrond
- Minimaal een jaar relevante werkervaring
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal


Aanbod

Je komt te werken voor een internationale scale-up waar jij veel impact kunt maken! Uiteraard bieden we marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden; een goed salaris en pensioenvoorzieningen. We zijn een informele en gedreven organisatie waarbij je de volgende dingen tegenkomt:

- Een agile werkomgeving
- Moderne technieken om mee te werken
- Tijd om jezelf en je team te ontwikkelen
- Mogelijkheid om extra (AWS) certificeringen te behalen
- Een laptop en telefoon van de zaak

Word jij enthousiast van de vacature en kom je graag meer te weten? Neem dan direct contact op. Je kunt mij bereiken via bel naar 0628933647.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 3.500 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Danny Klerks
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Developer in Capelle aan den IJssel