Vacature Junior software Engineer - Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel

Star Apple
  • Star Apple Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil jij als Allround Software Engineer aan de slag bij een van de snelst groeiende tech-bedrijven van Nederland? Dan ben ik opzoek naar jou!

Deze organisatie is een internationaal softwarebedrijf dat zijn Connected Experience Platform binnen en buiten Europa levert. De software wordt gebruikt door klanten in de retail-, BPO-en-services-, nuts-, financiële diensten- en communicatiesector. Het platform combineert klantcontact en 360 graden-klantbeeld met kennis(management) en procesautomatisering, waardoor gebruikers zich focussen op de klant in plaats van op de achterliggende systemen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Capelle aan den IJssel.


Functie

Samen met jouw team ga je als Software Engineer uiteenlopende vraagstukken oplossen binnen de productline(s) waar je aan bouwt. Jouw team is hierbij verantwoordelijk voor de complete life cycle van het cloud native product. Je realiseert nieuwe features op een gedegen wijze. Je spiegelt met DevOps specialisten over de beste manier om componenten op te leveren. Je hebt kennis van het ontwerpen, configureren, bouwen, testen en onderhouden van cloud native oplossingen en je werkt samen met operations bij het uitrollen van nieuwe releases en het analyseren van problemen en uitdagingen op operationele systemen.

Je voelt je verantwoordelijk voor het behalen van een positief en afgesproken resultaat om onze klanten en partners naar tevredenheid ons platform te kunnen laten gebruiken. Je bent breed inzetbaar waarbij de focus per sprint kan verschillen.


Eisen

Wij zoeken iemand die de kwaliteit van het product vooropstelt en werkt vanuit de behoefte van klant en partner.

Hiervoor zoeken we iemand die in het volgende plaatje past:

- Ervaring met cloud native development, bij voorkeur AWS
- Willen programmeren in Golang en Python (Ervaring met deze talen is geen vereiste)
- Ervaring met Kubernetes en Linux
- Ervaring met Continuous Delivery
- HBO werk- en denkniveau
- Minimaal een jaar relevante werkervaring
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal


Aanbod

Je komt te werken voor een internationale scale-up waar jij veel impact kunt maken! Uiteraard bieden we marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden; een goed salaris en pensioenvoorzieningen. We zijn een informele en gedreven organisatie waarbij je de volgende dingen tegenkomt:

- Een agile werkomgeving
- Moderne technieken om mee te werken
- Tijd om jezelf en je team te ontwikkelen
- Mogelijkheid om extra (AWS) certificeringen te behalen
- Een laptop en telefoon van de zaak

Word jij enthousiast van de vacature en kom je graag meer te weten? Neem dan direct contact op. Je kunt mij bereiken via bel naar 0628933647.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Danny Klerks
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Engineer in Capelle aan den IJssel Bekijk alle soortgelijke vacatures