Vacature Junior C++ breed - Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als jij technisch aangelegd bent heb ik een leuke uitdaging voor je. Omgeving Rotterdam worden er technisch “intelligente” apparaten ontwikkeld. Ik heb het over meet-detectie-weet apparaten. Je werkt samen met 40 collega’s voor klanten verspreid over de hele wereld. Ondanks de grootte en onmisbaarheid van jouw nieuwe werkgever is de sfeer informeel, de lijnen zijn kort en alles is bespreekbaar. Jij wordt echt onmisbaar omdat jij de eerste echte C++’er op locatie wordt. Tot op heden vervullen derden het leveren van software van de apparaten.


Functie

Je wordt niet zomaar een code kloppende ontwikkelaar, je gaat breed aan de slag. Om te beginnen wordt er een solide bodem van kennis op gebied van C++ verwacht. Je maakt het jezelf makkelijk als je ook met .NET ( C# vooral ) overweg kan. Daarnaast is het enorme pré als jij ook weet je een werkende app voor zowel Android als iOS kan bouwen. Omdat je ook met handheld apparaten aan de slag gaat is de kennis en wil om Embedded software te kunnen aanpassen of zelf volledig te kunnen schrijven een grote pré. Als je ervaring hebt met HTML en/of CSS mag je ook meewerken en denken aan de website ( en web toepassingen ) van het bedrijf.


Eisen

- Je hebt in ieder geval een jaar ervaring met software ontwikkelen
- Jouw basis ligt bij C++, daarnaast is kennis van C#, Android, iOS, Embedded, HTML/CSS een grote vereiste.
- Breed werken is voor jou een uitdaging, geen obstakel.
- Je bent communicatief sterk, je schakelt met meerdere afdelingen.
- Een wil om zelfstandig te leren en oplossingen te bedenken is een must.
- Je wilt voor lange duur aan de slag en alles binnen het bedrijf op software gebied oppakken.

We zijn ons bewust van het feit dat we veel vragen in deze vacature. Als je niet volledig voldoet aan de eisen, aarzel dan niet om ons toch te contacteren en de mogelijkheden te bespreken


Aanbod

- Salaris €2.500 - €3.000
- Gezellige platte organisatie
- Je gaat met iedere afdeling aan de slag en vervult alle software wensen
- Je krijgt 25 vakantie dagen
- Je pensioen wordt vanuit je werkgever geregeld
- Je krijgt een 13e maand, vakantiegeld en een bonus aan het einde van het jaar
- Alles wat jij nodig hebt voor trainingsdoeleinde wordt door je werkgever
- Een zelf samengestelde laptop tot €3000.-

Ben jij geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact op met Benjamin (088 – 321 8 123) voor meer informatie omtrent deze vacature of mail je cv naar ook kun je jouw cv uploaden op www.starapple.nl. Je wordt ook bellen om deel te nemen aan ons netwerk. Mocht dit niet dé baan voor je zijn, gaan we graag aan de hand van jouw wensen specifiek voor je op zoek!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 3.000 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Benjamin de Vries
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Meer soortgelijke vacatures
ICT Vacatures Capelle aan den IJssel
Vergelijkbare ICT Vacatures in Capelle aan den IJssel