Vacature .NET Core | C# | Angular | Cryptocurrency - Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel

Star Apple
  • Star Apple Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Heb jij interesse voor de enerverende markt van cryptocurrency en wil je als developer werken aan de nieuwste technieken? Lees dan snel verder!

Deze organisatie, gevestigd in Capelle aan den IJssel, heeft zijn eigen exchange in de markt van cryptocurrency. Met hun eigen digitale munt veroveren ze snel de internationale markt , omdat deze munt tegen lagere kosten weer in te ruilen is voor ‘’echt’’ geld, dan bijvoorbeeld de Bitcoin. Daarnaast gaat deze handeling veel sneller dan bij de andere exchanges, maar wat deze coin écht uniek maakt, is dat je hem achteraf kunt betalen. Op deze manier creëert deze organisatie een mondiale wisselmunt in de digitale wereld.

Samen met een scrumteam van 10 man werk je dagelijks aan het verkoopplatform voor deze digitale munt en aan de software die het mogelijk maakt om de cryptocoin op krediet te kopen. Hierbij werk je onder andere met ASP.NET Core, C#, SQL in Docker en Angular 6. Samen met je team werk je volgens Agile/Scrum in sprints van 2 weken en werk je aan nieuwe releases. De sfeer in deze jonge hechte groep kun je omschrijven als informeel en gezellig.

Wat heb je nodig?

– HBO werk- en denkniveau
– Minimaal 5 jaar ervaring met ASP.NET Core en C#
– Ervaring met SQL, Docker en Angular is een pré
– Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal
– Je bent een zelfstandige teamplayer en hebt een hands-on mentaliteit

Aanbod:

– Salaris €4.000,- tot €5.300,- (Afhankelijk van kennis en ervaring)
– Vakantiegeld in mei
– Laptop van de zaak
– 24 vakantiedagen
– Flexibele werktijden
– Goede reiskostenvergoeding
– Gratis lunch, leuke internationale uitjes en borrels

Is dit de uitdaging die jij zoekt? Neem dan nu contact op via 088-32 18 123 en vraag naar Jordy Tichem!

Direct solliciteren kan via www.StarApple.nl of mail je cv naar

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 4.000 - € 5.500 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Jordy Tichem
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!