Vacature Programmeur Industrieel | PLC - Barendrecht

Barendrecht

WR.nl Solliciteren
 • WR.nl Solliciteren
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Voor wie je gaat werken:
 • Wij zijn een bedrijf dat industriële processen automatiseert.
 • Ben jij een Programmeur?
 • Heb je ervaring met industrieel programmeren?

Vaste baan: Programmeur Industrieel | HBO | 2.500 - 4.000 | Programmeur

Industriële automatisering is een specialisme onder de specialismen. Het gaat niet alleen maar om kennis van de nieuwste machinebesturing systemen en hardwarecomponenten. Het gaat ook om inzicht in industriële processen. De ambitie om als partner zij aan zij op te trekken met machinebouwers. En om slagvaardigheid als het op de time-to-market aankomt. Precies de aspecten waarop wij excelleren. Als leverancier van industriële automatisering combineren we ervaring met een innovatieve aanpak.
Binnen ons bedrijf is er een prettige werksfeer. Onze werknemers kunnen zich verder ontwikkelen en ze hebben de ruimte om initiatief te nemen. We zijn een veelzijdige organisatie.

Wat wordt er van jou verwacht?:

Functie-informatie


Voor de vacature als Programmeur Barendrecht HBO ga je het volgende doen:
je bent als industrieel programmeur verantwoordelijk voor het vertalen van de wensen en eisen van de klant naar een technisch ontwerp van de automatiseringsoplossing als industrieel Programmeur ontwerp en bouw en implementeer je klant specifieke software het programmeren van PLC en SCADA software aan de hand van functionele ontwerpen het opstellen van applicatieontwerpen en functionele ontwerpen het testen en in bedrijf stellen van installaties het afronden van afwerkpunten en het vervaardigen van documentatie.
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Programmeur, die past in deze rol.

Waar jouw profiel aan moet voldoen:

Functie-eisen:
 • Je beschikt als industrieel Programmeur over een afgeronde hbo opleiding bij voorkeur in de richting elektrotechniek, mechatronica, besturingstechniek of industriële automatisering
 • Ook heb je kennis van PLC/HMI systemen, aandrijftechniek en industriële netwerken
 • Je hebt een aantal jaar ervaring als industrieel Programmeur in de industriële automatisering en bij voorkeur in de machinebouw .
 • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
 • je hebt een flexibele werkinstelling je werkt gestructureerd, bent analytisch, accuraat en je behoudt het overzicht
 • Hiernaast heb ke verantwoordelijkheidsgevoel, bent praktisch ingesteld en klantbewust.
 • Je woont in de omgeving van Barendrecht, Delft, Dordrecht, Gouda en Hellevoetsluis.
Het aanbod van deze werkgever uit Barendrecht:

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer. Daarom investeren we ook in onze medewerkers. Daarnaast word je goed ingewerkt. En daarbij bieden wij uitgebreide studiemogelijkheden.
Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol. Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou. Reageer daarom snel.
WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro 2.500 tot Euro 4.000. Dit is per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. Bij deze vacature is het mogelijk ook parttime te werken.

WR streeft naar een goede match. Wij weten wat er speelt en zijn daarom heel waardevol voor jou. Op deze wijze wordt dit een stap voorwaarts. Dit geldt ook voor je salaris.
Tenslotte gaat het om een vaste baan. WR doet Werving en Selectie voor vaste banen en dus GEEN detachering.

Enthousiast geworden? Solliciteer!:

De balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk. De reisafstand voor het woon-werkverkeer is daarom ook goed om te beperken. Naast onze eigen vestigingsplaats in Barendrecht is ons bedrijf ook heel goed te bereiken vanuit ZH, Leerdam, Vlaardingen, Berkel en rodenrijs en Valkenburg. Daarnaast zijn Schiedam, Voorschoten, Krimpen aan de lek en Bergambacht ook prima. En aan de andere kant zijn Capelle aan den ijssel, Rijswijk en Delft ook prima te doen. En solliciteer ook wanneer je woont in Zwijndrecht, Bodegraven, Hoek van holland of Scheveningen. Vanaf de woonplaatsen Loosduinen, Randstad en Maassluis is onze vestiging ook prima te berijden.

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.Dan krijg je direct antwoord. Vervolgens wordt jouw sollicitatie direct opgepakt. Dit doet de recruiter voor deze werkgever.WR voor een Vaste Baan. Zo werken wij snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst. Verder kan je daarna nog informatie doorgeven. Na het solliciteren volgen nog vragen. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 4.000 p/m
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Programmeur in Barendrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures