Vacature I&A Specialist - Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn

Woonforte
 • Woonforte
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving I&A specialist
32-36 uur per week

Met focus op RPA en Innovatie.

Ben jij iemand die er niet voor terugdeinst om af en toe écht out-of-the-box te denken en met de allernieuwste technieken kan omgaan? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!

Voor de afdeling I&A en Faciliteiten zijn wij op zoek naar een I&A specialist met focus op RPA en Innovatie.

Woonforte heeft, ter verhoging van de efficiency, digitalisering hoog in het vaandel staan. Dit bereiken we onder andere door de inzet van RPA en AI. We zijn in 2020 gestart met de inzet van RPA. Dit zal verder uitgebreid moeten worden. Maar ook kijken we naar de inzet van AI en andere innovatieve en vernieuwende I&A ontwikkelingen.

Help jij ons met deze zoektocht? Kan jij out-of-the-box-denken en mensen hierbij stimuleren?

Dit ga je doen:
Je signaleert innovaties op gebied van I&A en implementeert deze. Onderzoekt de inzet van- en realiseert robotisering (RPA) en Artificial Intelligence (AI), ondersteunt bij digitalisering en voert I&A-projecten uit om zo bij te dragen aan een efficiëntere bedrijfsvoering.
 • Onderzoekt mogelijkheden robotisering en AI.
 • Je realiseert zelf de oplossingen en adviseert de organisatie op gebied van robotisering en AI.
 • Initiëren en uitvoeren van projecten op gebied van robotisering en AI.
 • Onderzoekt en stimuleert innovaties op gebied van I&A.
 • Implementeert I&A-innovaties.
 • Draagt bij aan de verdere digitalisering en informatievoorziening.

lees meer

Functie-eisen Wat breng je mee?
Je hebt hbo-werk- en -denkniveau, aangevuld met meerdere jaren ervaring in een vergelijkbare functie. Je kent de specialismen binnen het vakgebied. Je bent procesmatig sterk, zelf-startend en je bent goed in staat samen te werken. Je hebt passie voor I&A ontwikkelingen en ervaring met het zelf realiseren van RPA-oplossingen.

Wij bieden:
Een uitdagende functie met veel zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en volop opleidingsmogelijkheden en de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Een marktconform salaris (schaal I max. € 4.633,- bij 36 uur) met goede arbeidsvoorwaarden, waaronder flexibele werktijden, een uitstekende pensioenregeling en een reiskostenvergoeding. We bieden een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband bij gebleken geschiktheid.

Oog voor mensen, hart voor wonen, dat zij wij!
Woonforte is de grootste woningcorporatie in de gemeente Alphen aan den Rijn met bijna 11.000 woningen in Alphen aan den Rijn, Aarlanderveen, Boskoop, Zwammerdam. Bij ons werken 115 medewerkers.

Oog voor mensen, hart voor wonen, dat is ons motto. Iedereen moet de kans krijgen op een woning die past bij zijn of haar leven.
Daarom biedt Woonforte woningen voor mensen met een laag inkomen. Woonforte investeert in nieuwbouw, renovaties, onderhoud, leefbaarheid en duurzaamheid.

Wil jij werk dat er echt toe doet?
Wonen is een eerste levensbehoefte. Het is de veilige basis van waaruit je je leven kunt opbouwen. Zonder ons zouden veel mensen geen (betaalbare) woning hebben. Ons werk gaat gepaard met een aantal grote uitdagingen. Hoe komen we uit de wooncrisis? Hoe gaan we de woningen verduurzamen? Wat betekent dit voor het onderhoud aan de woningen? Hoe zorgen we voor huisvesting van kwetsbare mensen?

Informatie en sollicitatie
We ontvangen jouw sollicitatie (brief en cv) graag vóór 24 september via de sollicitatiebutton. De eerste gesprekken worden gepland in week 40. Jouw reactie wordt verwerkt door Vacaturepro. Via hen ontvang je een ontvangstbevestiging en overige correspondentie.

Voor vragen kun je contact opnemen met Leen Spaans, manager I&A en Faciliteiten, via 0172-418548. Meer details over onze organisatie vind je op onze website.

Een assessment en het opvragen van referenties en een verklaring omtrent gedrag maken deel uit van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

lees meer

Salarisinformatie Bruto Max. € 4.633 p/m
Overige info Heb je passie voor I&A ontwikkelingen en ervaring met het zelf realiseren van RPA-oplossingen? Lees dan snel verder!
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Meer soortgelijke vacatures
ICT Vacatures Alphen aan den Rijn
Vergelijkbare ICT Vacatures in Alphen aan den Rijn