Vacature Software Tester in de Gezondheidszorg - Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • Fulltime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als software tester ga je aan de slag met het verhogen van de algehele kwaliteit. Momenteel worden veel testen uitgevoerd door de ontwikkelaars en aan jou de taak om hier mee aandacht aan te besteden. Zo ga je onder andere de strategie uitstippelen, breng je risico's in kaart, stel je zelf scripts op en ga je hiermee hands-on aan de slag. Daarnaast zorg je voor een juiste documentatie en koppel je je bevindingen terug aan het team. Op dit moment zijn er ook eerste stappen gezet op het gebied van het automatiseren van de regressietesten en ook aan jou de taak om hier op voort te borduren. Je krijgt veel ruimte om je eigen stempel te drukken en daarnaast kun je veel sparren met / vragen aan je development collega's. Je staat er dan ook zeker niet alleen voor! Samen zorgen jullie simpelweg voor betere, gebruiksvriendelijkere en efficiëntere software oplossingen!

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als software tester
- Je hebt enige ervaring met geautomatiseerd testen
- Ervaring met testmethodieken (certificaten zijn een pre)
- Affiniteit met de zorgbranche is een grote plus
- Je bent gedreven, zorgvuldig, communicatief en betrokken
- Je spreekt de Nederlandse taal

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring; hier denken ze graag in mee.
Daarnaast ontvang je aspecten als reiskostenvergoeding, een laptop van de zaak, de ruimte om opleidingen te volgen, groeimogelijkheden en een prettige/stabiele werkgever.

Heb jij interesse in deze mooie testing vacature?
Dan ontvang ik graag jouw cv op [email protected] Tevens kun je contact opnemen met 06-15490856.


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Deze informele werkgever met een groot maatschappelijk hart is op zoek naar een software tester voor haar kantoor in Rotterdam. Dit stabiele bedrijf bestaat al meer dan 30 jaar en ontwikkelt eigenhandig software applicaties voor het optimaliseren van ketens binnen de Gezondheidszorg. Binnen haar eigen niche zijn ze marktleider en dat is ook één van de redenen dat ze momenteel aan het uitbreiden zijn. 

Het huidige team bestaat uit 25 personen en gezamenlijk werken ze in een prettige sfeer samen. Het verloop is laag, er heerst een open cultuur en de werk-privé balans is optimaal. Afgelopen jaar zijn ze onderdeel geworden van een grotere IT-organisatie binnen de Gezondsheidszorg; qua sfeer merk je daar niet veel van. Lijnen blijven kort. Het positieve echter is dat ze nog meer specialistische kennis in huis hebben gehaald waardoor het nog verdere stappen in haar ontwikkeling kan zetten. 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Tester in Alphen aan den Rijn