Vacature Functioneel Beheerder Jeugdgezondheidszorg 32 uur per week (GGD regio Utrecht) - Zeist

Zeist

GGD regio Utrecht
 • GGD regio Utrecht Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wat ga je doen?
Als Functioneel Beheerder gaat jouw hart sneller kloppen van gebruikersinformatie en haal je energie uit het door ontwikkelen van applicaties op basis van deze informatie. Met jouw kennis en inzichten kan je op verschillende werkvlakken een steentje bijdragen aan ons team binnen GGD regio Utrecht (GGDrU).

GGDrU heeft een aantal taken in de publieke gezondheidszorg, waaronder jeugdgezondheidszorg (JGZ). De JGZ gebruikt een digitaal dossier voor het vastleggen van medisch handelen binnen de organisatie. Daarnaast zijn er aantal applicaties die het Digitale Dossier aanvullen voor planning, BI, digitale vragenlijsten en meer. Samen met een interdisciplinair team onderzoek je hoe de ‘Digitaal Dossier’-applicatie het beste kan worden ingezet om beleid te verwezenlijken.

De JGZ werkt ook met een online-vragenlijst tool om de gezondheid van jongeren in het voortgezet onderwijs te monitoren. Als Functioneel beheerder JGZ houd je de vragenlijsten up-to-date, los je tweedelijns meldingen op en denk je mee over het door ontwikkelen van deze applicatie. Dit doe je uiteraard in nauw overleg met inhoudelijke verantwoordelijken.
Naast het door ontwikkelen van de verschillende applicaties, kan ook jouw advies worden gevraagd vanuit jouw expertise. Jij vertaalt organisatievraagstukken naar praktijkoplossingen, waarbij je soms verschillende organisatiebelangen behartigt.
 
Tegelijkertijd vind je het geen probleem om je handen uit de mouwen te steken. Zo ondersteun je bijvoorbeeld bij de uitvoering van de inrichting, sqlvraagstukken of soms met de (basis)administratie en help je het team met het behandelen van 2de-lijnsincidenten of het beantwoorden van gebruikersvragen.
 

lees meer

Functie-eisen Wat vragen wij van je?
Wij zijn op zoek naar een gedreven functioneel beheerder die met enthousiasme onze applicaties naar een hoger plan wil tillen! Om deze functie goed te kunnen uitvoeren, heb je een HBO diploma op zak en aantoonbare kennis en ervaring met ICT, applicatiebeheer en SQL. Daarnaast klinken termen als JEXL en datalog jou niet vreemd in de oren! Daarnaast is het ervaring hebben met Crystal reports, Careware, Qlikview, BISL en ITIL een pre.

Ook breng je de volgende persoonlijke kwaliteiten met je mee:
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Je hebt een flinke dosis analyserend vermogen;
 • Je werkt gestructureerd en kunt prioriteiten stellen;
 • Je durft kritisch te zijn naar je opdrachtgever en leveranciers;
 • Je bent klantgericht, geduldig en goed in samenwerken; en
 • Je bent zelfstandig, stressbestendig en kunt onderhandelen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.756 - € 4.048 p/m
Overige info Waar kom je te werken?
Je gaat werken in een klein team dat zich bezighoudt met de inrichting en implementatie van een nieuw digitaal dossier en een nieuw planpakket (ongeveer 6 personen). Dit team houdt ook de huidige systemen in de lucht en behandelt 2de en 3delijns vragen. Je bedient samen met het team applicaties waar ruim 400 medewerkers hun dagelijkse werk mee uitvoert.

Wat bieden wij jou?
Werken bij GGDrU betekent dat je kiest voor een baan met een grote maatschappelijke betrokkenheid in een organisatie die volop in beweging is. Wij bieden je een uitdagende en afwisselende functie waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Je komt terecht in een stimulerende werkomgeving met leuke collega’s: het team hecht waarde aan kwaliteit, maar vindt goede sfeer en verstandhouding minstens zo belangrijk.

Verder bieden wij je de volgende arbeidsvoorwaarden;
 • Het dienstverband is tijdelijk voor een jaar met uitzicht op een vast contract bij gebleken geschiktheid;
 • Het salaris is afhankelijk jouw opleiding en ervaring minimaal €2.756,- en maximaal €4.048,- bruto per maand (schaal 9 cao SGO) bij een fulltime dienstverband;
 • GGD regio Utrecht volgt de cao SGO met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoas een individueel keuzebudget (IKB) van 17,45% bovenop je salaris dat je kunt inzetten voor vakantie, scholing, 13e maand, etc.; en
 • Op ICT-vlak word je gefaciliteerd met een tablet en telefoon.
Heb je interesse en wil je nog meer weten?
Voor meer informatie kan je contact opnemen met Warner Boon (coördinator), bereikbaar via 06-47836474.

Solliciteren kan via onze eigen Werken bij-website: https://afas.ggdru.nl/ggd-vacature/functioneel-beheerder-jgz

lees meer

Bedrijfsomschrijving Werken bij GGD regio Utrecht betekent dat je (pro)actief én direct bijdraagt aan een gezonde(re) regio Utrecht. Wij doen ons werk voor én met de samenleving en daar zijn we trots op. Aan de hand van onze kernwaarden vervullen wij een belangrijke rol in het gezond zijn en houden van de ruim 1,3 miljoen inwoners die de regio Utrecht kent.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!