Vacature Junior software developer bij Specialist in de automatiseringssector - Zeist

Zeist

Star Apple
 • Star Apple Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

De organisatie:

Deze kleine organisatie heeft zich gespecialiseerd in de automatisering van alle processen en real-time (transactie)verwerking binnen de wereld van cadeau- en spaarkaarten. Dit doen ze met een modern systeem wat echt vooroploopt in Nederland, en misschien wel in Europa. Ze bieden een optimale ICT-dienstverlening met de beste service in de branche. Ze handelen dus zelf niet in bijvoorbeeld cadeaukaarten, maar faciliteren echt op elke mogelijke ambitie van de klant op het gebied van verkoop en distributie.  Ze hebben door heel Nederland al meer dan 100.000 POS (point of sale) ontsloten over meer dan 50 verschillende systemen. Ze leverend een moderne cardbase, welke volledig multichannel inzetbaar is maar bieden bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om in een e-mail een digitaal giftcard (voucher) te versturen.

Ze werken met een klein en betrokken team van op dit moment 5 collega’s. Het is een leuk en fijn bedrijf om voor te werken vanwege de (technische) uitdaging, en vrijheid die je hierin krijgt. De directie wil hun ontwikkelaars echt de ruimte geven zichzelf, en uiteindelijk de verschillende applicaties continu te blijven ontwikkelen. Zo kun je zomaar 2 dagen per week met een nieuw eigen idee aan de slag zonder dat hier tijdsdruk achter zit.

De functie:

Ter versterking van het team zijn ze op zoek naar een slimme en gedreven junior software developer. Momenteel bestaat het team uit 2 medior/senior ontwikkelaars. Hun doel is om met 3 FTE een aantal uitdagende projecten aan te gaan pakken binnen zoals zij het noemen de ‘’kernapplicatie’’. Hierbij kun je denken aan schaalbaarheid, het beheren van replicaties en data sharen. Leuke uitdagingen die echt toekomstbestendig gebouwd dienen te worden.

Naast hun kernapplicatie zitten een tal van kleinere applicaties die veelal samenwerken met de andere. Denk aan saldocheckers, aansluitingen op web kassa’s of het online op- en afwaarderen. Voor al deze verschillende applicaties werken ze niet altijd met dezelfde programmeertalen en technieken. Ze willen zich namelijk niet vastbinden aan één taal, maar per case kijken naar de beste oplossing. Momenteel is hun kern gebouwd/wordt gebouwd in Go, en werken ze met Python en C#.

Binnen het development team houden ze, net zoals in de totale organisatie, van de nodige vrijheid. Je krijgt vaak één project waarop je je die periode volledig mag storten. Maar zeker als junior krijg je hierin echt de juiste begeleiding en ondersteuning van de meer ervaren collega’s. Naast dit project krijgt je dan bijvoorbeeld de ruimte om 1 dag per week met eigen projecten, of nieuwe innovatie ideeën aan de slag te zijn.

Eisen:

 • HBO of WO werk- en denkniveau
 • Je bent graag fullstack bezig, en dus niet gebonden aan een bepaalde taal of techniek
 • Je hebt gedegen (basis)kennis van één of meerdere talen en maakt snel nieuwe dingen eigen
 • Het is een pré als je ook kennis hebt van DevOps, server hosting etc.
 • Je kunt goed zelfstandig werken
 • Je bent slim, gedreven en wilt binnen een klein team echt kwalitatieve oplossingen bouwen

Aanbod:

 • Een passend salaris
 • 25 vakantiedagen
 • 8% vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding
 • Flexibele werktijden
 • Ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling
 • Je komt te werken in een klein en informeel team

Enthousiast? Voor meer informatie en om te solliciteren op deze functie kun je reageren via onderstaande contactgegevens. Je wordt binnen 24 uur gebeld mochten wij mogelijkheden voor je zien.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.000 - € 3.000 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Anne Taal
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures BI Specialist in Zeist Bekijk alle soortgelijke vacatures