Vacature Test Engineer marketingbranche - Zeist

Zeist

Testing Professionals
 • Testing Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Bedrijven die ‘gewoon’ leuk zijn, zonder dat je er echt de vinger op kan leggen. Dat is een leuke omschrijving die wij over deze klant hebben gehoord. De gezellige lunch, het mooie kantoor en niet te vergeten een mooi softwareproduct zijn slechts enkele aspecten die dit bedrijf interessant maken. Stap jij aan boord van deze trein die ook internationaal doordendert? Lees snel verder!

Als Test Engineer ben je onder andere verantwoordelijk voor het opzetten en onderhouden van de testarchitectuur. Dit doe je op basis van geautomatiseerd testen, unit testing en handmatig testen en heeft uiteraard als doel om de kwaliteit van de programmatuur voor de release te controleren. Je controleert aspecten als functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en de correctheid van de code en interfaces.

Met jouw kennis en ervaring ben je, na een goede inwerkperiode, de rechterhand van de manager Product&Support voor optimalisatie, ontwikkelingen en efficiency op het eigen vakgebied. Je draagt ook bij aan een stukje kennisdeling binnen de divisie en durft actief mee te denken over innovatieve nieuwe toepassingen en functionaliteit van bestaande – en nieuwe producten.

Met jouw team werk je aan het volledig testen van het eindproduct voor de release, waarbij je testscenario’s opstelt zodat situaties kunnen worden nagebootst en gedocumenteerd. Je draagt actief bij aan verbeteringen van zowel de functionaliteit als de gebruiksvriendelijkheid en bent helder in je communicatie richting jouw collega’s. Uiteraard gebruik je input en nieuwe inzichten in de testrondes die nog op de rol staan om te worden ingepland, zodat het proces steeds beter wordt ingericht.

lees meer

Functie-eisen
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal twee jaar ervaring als Software Tester;
 • Bekend met testsystemen en – methodieken, liefst met technisch inzicht;
 • Ervaring in PHPUnit, Selenium en/of Jasmine is een pré;
 • Communicatief sterk en in staat om je mening te beargumenteren;
 • Uitstekende Nederlandse spreek- en schrijfvaardigheid, goede vaardigheden in het Engels;

lees meer

Overige info
 • Mooie, uitdagende baan met veel vrijheid en zelfstandigheid;
 • Uitstekend salaris met dito secundaire voorwaarden;
 • Tijd en budget om jezelf persoonlijk door te ontwikkelen;
 • Gezellig, gezamenlijke lunch die voor het hele team wordt gedekt.

Voor vragen en/of opmerkingen kan je ons altijd bellen op 020-82030755 of mailen naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is gevestigd in Zeist en landelijk bekend als email-marketing specialist. Het bedrijf is ruim 15 jaar actief in deze markt en timmert ook internationaal aan de weg. Inmiddels werken er ruim 60 mensen met veel plezier voor deze werkgever, en ze doen er zelf ook alles aan om te zorgen dat mensen er tevreden zijn. Hierdoor is het verloop laag, terwijl ze er uiteraard wel op toezien dat mensen niet inzakken en plezier en prestaties hand in hand blijven gaan.

Voor de komende jaren is de ambitie uitgesproken om nog meer grote A-merken aan zich te binden en de klanttevredenheid te maximaliseren. Veel grote namen zijn al klant van het bedrijf. Zo gebruiken o.a. Bol.com en Transavia de diensten van ze en wil men deze groep nog veel verder uitbreiden. Om te groeien en de hoge kwaliteit te blijven garanderen wil het bedrijf de IT afdeling nog verder gaan uitbreiden. Groei brengt extra werk met zich mee, maar om voorop te blijven lopen in de markt is het ook belangrijk dat er genoeg tijd over is om aan innovatieve toepassingen te werken, en dus niet alleen meer klantwensen in te vullen.

Je komt te werken in een leuk team van collega’s die elke dag samen lunchen aan de grote tafels in de kantine. Dit is altijd heel gezellig en vaak loopt de lunch dan ook wel uit qua tijd. Je krijgt volop mogelijkheden om jezelf te verbeteren en hier is dus ook altijd budget en tijd voor. Email marketing an sich klinkt dus niet direct heel spannend, maar bij een bedrijf als deze zul je zien dat er veel uitdaging in zit en je er als tester een prachtige baan kan hebben.

lees meer

Contactpersoon Natalia Piszke
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!