Vacature Senior Java Software Engineer Healthcare - Zeist

Zeist

Java Professionals
 • Java Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een Senior Java Software Engineer. Jij kunt met jouw code bijdragen aan een betere en efficiëntere zorgverlening in binnen en buitenland! Iets voor jou? Lees dan snel verder!

Als Senior Java Software Engineer bouw je mee aan innovatieve software oplossingen en/of werk je bestaande systemen verder uit. Het ontwikkelen van software en een goede code zit diep in je DNA verwikkeld. Je zorgt ervoor dat nieuwe functionaliteit zowel in de cloud als on-premise kan worden geïmplementeerd en eenvoudig kan worden opgelost en onderhouden. Het leuke is dat dit betekent dat je ook unit tests en integratietest zult schrijven om het vangnet uit te breiden. Als engineer komt je terecht in een Agile omgeving dat uitsluitend bestaat uit fanatieke developers. De software wordt voor het grootste gedeelte in Java back-end geschreven maar wordt ook gebruik gemaakt van frontend-ontwikkeling

Belangrijk is dat je probleemoplossend denkt en je het leuk vind om in teamverband (SCRUM) te werken. De drijfveer binnen de organisatie is het verbeteren van de gezondheidszorg, op wereldwijde schaal. Belangrijk is dat je het leuk vind om hier onderdeel van uit te maken en een steentje bij kan dragen aan een betere wereld van de gezondheidszorg. Als engineer is je functie dan ook breder dan pur sang software development. Zo denk je mee over nieuwe producten, functionaliteiten en ondersteun je (internationale) klanten wanneer ze vragen hebben. Wat deze functie zo leuk maakt is dat je, als senior engineer, ook andere software engineers zal coachen, maar ook de CTO en andere medewerkers zal adviseren over procesverbeteringen en nieuwe technologische keuzes.

Het team in Nederland is klein genoeg om erkend te worden voor je prestaties, maar het bedrijf is groot genoeg om ook buiten Nederland kansen te bieden. Binnen het team hangt er een informele maar professionele sfeer. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 35 en 40 jaar. Naast werken op een hoog technisch niveau worden er ook genoeg leuke uitjes georganiseerd zoals; etentjes, wintersportweekenden en teambuildingsactiviteiten. Daarnaast krijg je ook de mogelijkheid om eens per jaar een paar dagen naar de vestiging in Canada te reizen.

lees meer

Functie-eisen
 • Goed en marktconform salaris afhankelijk van kennis en achtergrond;
 • Goede reiskostenvergoeding, vakantiegeld en pensioensregeling (50/50);
 • 25 vakantiedagen en meteen een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband bij indiensttreding;
 • Een uitdagende functie, waar veel mogelijk is;
 • Professioneel team met veel kennis;
 • In overleg is een 32-urige werkweek mogelijk.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info
 • Afgeronde HBO/WO opleiding in de richting van Informatica;
 • Kennis van continuous integration, test driven development, test automation en unit tests;
 • Kennis van Apache (ant/ivy), Hibernate, Eclipse, Javascript en Tomcat;
 • Het is een pre als je ervaring hebt met Gradle en Puppet.
 • Minimaal 5 jaar ervaring in SCRUM en ervaring met professionele Java (8) ontwikkeling;
 • Goede communicatieve vaardigheden, zowel Nederlands als Engels;
 • Ervaring in het domein van de gezondheidszorg (geen pre);
 • Kennis van TDD en houd van een gestructureerde en zorgvuldige manier van werken.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met één van onze collega’s. Je kunt ons bereiken via [email protected] of bellen naar 020-8203666.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant, gevestigd in Zeist, is één van de toonaangevende software bedrijven in Nederland als het gaat om software voor de Healthcare sector. Het bedrijf is in 2006 in Zeist opgericht met als visie om een wereldspeler te worden op het gebied van software oplossingen voor de healthcare sector. Inmiddels zijn ze goed op weg en is het team 35 man sterk in Nederland en hebben ze daarnaast ook een vestiging in Canada die sterk doorgroeit. Door de hoogstaande en innovatieve oplossingen hebben gerenommeerde partijen als IBM, Philips en Fuji zich aan onze klant gehecht, waardoor ze een internationaal karakter hebben.

Wat dit bedrijf zo leuk maakt is dat de software die zij ontwikkelen 100% geënt is op de Healthcare sector en maken ze het mogelijk dat ICT systemen binnen de zorgsector (huisartsen, ziekenhuizen etc.) binnen en buiten de ziekenhuizen gekoppeld worden. Ze hebben het voor elkaar gekregen om ziekenhuizen in grote regio's (of zelfs landen) aan elkaar te koppelen om patiëntgegevens makkelijk beschikbaar te maken. Hierdoor kunnen de patiëntgegevens op een veilige en overzichtelijke manier uitgewisseld worden tussen verschillende partijen. Hierbij wordt ontzettend veel tijd bespaard en worden zelfs vele levens gered!

lees meer

Contactpersoon Roy Out
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Java Developer in Zeist Bekijk alle soortgelijke vacatures