Vacature Java Software Engineer automotive - Zeist

Zeist

Java Professionals
 • Java Professionals Bedrijfsprofiel
 • Junior/Medior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een ervaren Java developer die goed om kan gaan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandig kan werken? Zou je jouw kennis willen toepassen in de automotive branche? Dan is dit de vacature voor jou! 

Binnen de organisatie is een positie voor Java Developer vacant geworden. Momenteel is alle data in een grote database te vinden, terwijl er wel verschillende business units zijn. Jouw doel binnen deze functie is het loskoppelen van de dat en code zodat er netjes per unit geordend wordt. Tevens moeten er nieuwe functionaliteiten toegevoegd worden. Dit is een project dat al lang op de planning staat, en aangezien het om grote hoeveelheden data gaat, een echte uitdaging. Het is dan ook de bedoeling dat je zelfstandig kan werken en de nodige ervaring met je mee brengt. Je werkt hierbij nauw samen met de Product Owner en spart met de developers die aan de andere units werken. Je richt je voornamelijk op Backend, waarbij jij verantwoordelijk bent voor jouw unit. Als je vragen hebt moet je vaak dus ook zelf op onderzoek uit. Ten slotte is het een pré als je communicatief vaardig bent.

lees meer

Functie-eisen
 • Je bent Java developer op minimaal Medior niveau (+ 2 jaar ervaring);
 • Je kan Agile werken;
 • Je hebt inzicht en kan goed zelfstandig werken;
 • Pré: communicatief vaardig, daarnaast kan het een pré zijn als je ervaring hebt met .NET;
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info
 • Marktconform salaris op basis van kennis en ervaring; 
 • Functie bij een internationale organisatie met veel verantwoordelijkheid en vrijheid;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden?;
 • Mogelijkheid tot parttime en thuis werken;

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met één van onze collega’s. Je kunt ons bereiken via [email protected] of bellen naar 020-8203666.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Bij deze internationale organisatie draait alles om automotives. Ze beheren een grote codebase met alle informatie op het gebied van auto’s. Hierbij kun je denken aan kilometer registratie, schade rapportages maar ook auto specificaties en kentekenhouders informatie. Klanten die hier graag gebruik van maken zijn onder andere verzekeraars, schadebehandelaars, garages en organisaties zoals het RDW. Als er bijvoorbeeld al een tijdje een lampje op het dashboard brandt, maar de reden hiervan onvindbaar is, wordt hier een Software oplossing ontwikkeld die in no-time wel in kaart kan brengen wat er aan de hand is aan de hand van intelligente data.  

Dit bedrijf opereert in de omgeving Utrecht met 160 man, maar heeft ook locaties in 58 andere landen. Hierdoor kom je terecht bij echt een wereldwijde speler. Toch blijft de sfeer op kantoor altijd laagdrempelig en word je gewaardeerd als werknemer. Omdat auto’s een grote component zijn in de organisatie bestaat het personeel uit een meerderheid mannen. Heb je geen affiniteit met auto’s? Ook geen probleem, met jou zijn er nog tientallen anderen die hun functie leuk vinden om de uitdaging en de unieke positie. Dit bedrijf is namelijk de enige die de desbetreffende data in beheer heeft!  

lees meer

Contactpersoon Puck Pieterse
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Java Developer in Zeist Bekijk alle soortgelijke vacatures