Vacature Junior Software Developer - Zeist (PHP, LAMP Stack, Applicatieontwikkeling)

Zeist

Korndewal
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Beschik jij over een (bijna) afgeronde vooropleiding richting Applicatieontwikkelaar, Applicatie- en Mediaontwikkelaar of Software Developer? Zoek je jouw uitdaging buiten de web development wereld en jezelf meer richten op het ontwikkelen van bedrijfssoftware? Wij zijn per direct op zoek naar een Junior Software Developer in Zeist!

Wat ga je doen?

Als Software Developer ben je samen met twee andere collega’s verantwoordelijk voor het ontwikkelen van gebruiksvriendelijk projectmanagementsoftware. Je focust jezelf hierbij op de ontwikkeling van de services waaruit de back-end is opgebouwd maar ook de front-end waar de eindgebruikers dagelijks mee werken.

Je hebt bij voorkeur al enige ontwikkelervaring met PHP en beschikt over praktische kennis van de LAMP stack. Je maakt kennis met MVC frameworks zoals CodeIgniter en Laravel en zal op front-end gebied werken met HTML5/CSS en JQuery. Je wil jezelf ontwikkelen tot volwaardig software developer en hecht daarbij waarde aan persoonlijke begeleiding.

Als Software Developer start je met kleinere changes binnen de software om meer ervaring in de breedte op te doen. Je kan hierbij denken aan aanpassen van interfaces, business rules, bugfixes en patches. Je raakt vertrouwd met de software en zal jouw focus meer verleggen richting de applicatie ontwikkeling (nieuwe functionaliteiten) en onderliggende architectuur.

lees meer

Functie-eisen
 • Je beschikt over een (bijna) afgeronde vooropleiding tot Mbo Applicatieontwikkelaar, Software Developer of Applicatie- en Mediaontwikkelaar
 • Je beschikt over relevante stage ervaring of hobbymatige ervaring met het ontwikkelen van software oplossingen;
 • Je hebt hobbymatig of tijdens stages al ervaring met PHP opgedaan en beschikt bij voorkeur over praktische kennis van de LAMP stack;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio Zeist (Utrecht).

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.000 - € 2.800 p/m

Aanvangssalaris tussen de €2000 - €2800,- bruto per maand afhankelijk van het aantal uren en relevante kennis en ervaring. Vanzelfsprekend groei je binnen de functie door in salaris en kan je secundair op maatwerk voorwaarden rekenen omdat het een kleine organisatie betreft.

lees meer

Overige info Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende, vaste baan waarin jij jezelf volledig gaat focussen op het (door) ontwikkelen van een eigen projectmanagementsoftware oplossing. Je maakt onderdeel uit van een groeiend Midden- en Kleinbedrijf in Zeist wat momenteel uit 4 vaste collega’s bestaat.
 • Functie voor 32 tot 40 uur per week die evt. ook de combineren is met een duale opleiding of afstudeeropdracht;
 • Aanvangssalaris tussen de €2000 - €2800,- bruto per maand afhankelijk van het aantal uren en relevante kennis en ervaring;
 • Veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling binnen een team wat momenteel uit twee ervaren Software Developers bestaat;
 • Maatwerk arbeidsvoorwaarden bespreekbaar; denk hierbij aan vrije keuze voor type/merk laptop en telefoon of b.v. een leaseauto / andere vervoersmiddelen;
 • Standaard 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en aanvullend 3 extra vrije dagen waarop de organisatie jaarlijks gesloten is.
Onze klant

De organisatie waarvoor wij een Junior Software Developer werven is gevestigd in Zeist. Samen met 4 ervaren collega’s wordt er gezamenlijk gewerkt aan de (door) ontwikkeling en implementatie van projectmanagementsoftware bij Lokale Overheden.
Je komt als Junior Software Developer terecht binnen een betrokken team dat momenteel uit 2 ervaren Software Developers bestaat. Je bent verzekerd van persoonlijke begeleiding en kan een waardevolle bijdrage leveren aan de toekomst van de organisatie.

Interesse

Ben jij na het lezen van de vacaturetekst geïnteresseerd of wens je aanvullende informatie met betrekking tot deze vacature? Maykel Korndewal staat jou graag te woord via 06-81288290 of [email protected]

Jouw reactie wordt vertrouwelijk behandeld waarbij een eventuele opzegtermijn bij jouw huidige werkgever gerespecteerd wordt. De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit;
 • Telefonische kennismaking/ doornemen functie & organisatie;
 • Kennismaking Software Developer / Eigenaar;
 • Technisch inhoudelijk gesprek/ Assessment.

lees meer

Bedrijfsomschrijving De organisatie waarvoor wij een Junior Software Developer werven is gevestigd in Zeist. Samen met 4 ervaren collega’s wordt er gezamenlijk gewerkt aan de (door) ontwikkeling en implementatie van projectmanagementsoftware bij Lokale Overheden.

Je komt als Junior Software Developer terecht binnen een betrokken team dat momenteel uit 2 ervaren Software Developers bestaat. Je bent verzekerd van persoonlijke begeleiding en kan een waardevolle bijdrage leveren aan de toekomst van de organisatie.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures PHP Developer in Zeist