Vacature Junior Projectleider Informatie en Automatisering (I&A) - Zeist

Zeist

Kwintes
 • Kwintes
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 32 - 36 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Junior Projectleider Informatie en Automatisering (I&A)
Zeist, 32-36 uur per week

Als junior projectleider Informatie & Automatisering (I&A) ben je medeverantwoordelijk voor het voorbereiden, plannen, coördineren, leiden en implementeren van de uitvoering van I&A-(gerelateerde) projecten. Je zult in eerste instantie een ondersteunende rol hebben bij een senior projectleider in de onderdelen onderstaand.

Je stelt projectplannen op in samenwerking met de opdrachtgever en eventueel andere betrokkenen. Vervolgens bereid je projecten voor door de opdrachtbeschrijving, planning en budgetten op te stellen. En je verzorgt de implementatie naar de organisatie in samenwerking met je projectteam. Je adviseert de opdrachtgever bij te nemen beslissingen en keuzes binnen het project, zorgt voor voldoende capaciteit vanuit de afdeling I&A en eventueel andere afdelingen en/of leveranciers. Daarnaast stem je de voortgang af met de opdrachtgever, de programmamanager I&A en overige betrokkenen.

In deze veelzijdige functie ben je medeverantwoordelijk voor het ondersteunen bij het opstellen van de business case, het opstellen van projectplannen en het voorbereiden, uitvoeren, beheersen, bewaken, implementeren en evalueren van projecten. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor de aansturing binnen innovatietrajecten.

Later zal je stapsgewijs kleine projecten zelfstandig oppakken en dat uitbouwen naar grotere projecten.

Jouw werkplek
De afdeling I&A heeft de afgelopen jaren grote veranderingen ondergaan, zowel qua techniek en infrastructuur als organisatorisch. Projectmatig is de afdeling enorm gegroeid en worden alle projecten met een I&A-component begeleid door een projectleider I&A met ondersteuning van de informatieanalist/adviseur I&A. Kwintes blijft in ontwikkeling waardoor ook de komende periode in het teken zal staan van veel veranderingen. Daardoor bieden wij een uitdagende werkomgeving met veel mogelijkheden voor persoonlijke groei.

Jouw standplaats is het Centraal Bureau van Kwintes in Zeist. De functie is een aanvulling op ons projectteam binnen I&A. De afdeling I&A bestaat uit 20 collega’s, waarvan 8 binnen het team projecten. Daarnaast werk je veel samen met collega’s van vrijwel alle afdelingen binnen Kwintes.

Over Kwintes
Kwintes ondersteunt mensen met een psychiatrische of psychosociale kwetsbaarheid. Wij bieden hulp bij wonen, werken en leren om een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden. Je vindt ons op veel verschillende plaatsen in Nederland, van Flevoland tot aan Utrecht en Gouda. Samen met 1.900 collega’s, 120 stagiairs en 350 vrijwilligers zetten we ons in om mensen te helpen. Bij Kwintes gaan we uit van wat wél kan, ook als het om jouw loopbaan gaat. We bieden je werk met betekenis, de ruimte om jezelf te zijn en meer uit jezelf te halen. Onze kernwaarden zijn: vakkundig, vertrouwen en verbinden. Zie jij ook meer in mensen? Ontdek wat jij kunt betekenen!
 

lees meer

Functie-eisen Wat we van jou verwachten?
 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding richting (project)management.
 • Kennis en ervaring op het gebied van projectmanagement (b.v. PRINCEII) en ITIL® en Scrum.
 • Minimaal 1 jaar (eventueel stage) ervaring in een soortgelijke functie.
 • Flexibel en gaat uitdagingen niet uit de weg.
 • Affiniteit/kennis van I&A-processen/-technieken.
 • Je bent leergierig, gedreven, initiatiefrijk en je kunt goed prioriteiten stellen.
 • Je bent tactisch, sensitief en in staat op de juiste momenten om hulp te vragen/feedback.
 • Planmatig werken en werken met deadlines gaat je goed af.
 • Je beschikt over goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden.
 • Je bent flexibel, stressbestendig en hebt geen 9-tot-5-instelling.
Ons aanbod
 • Een goed salaris (maximaal € 3.321,- (cao GGZ, FWG 50a) op basis van 36 uur).
 • Een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. 
 • Ruim aanbod aan opleiding, training en coaching. 
 • Een afwisselende baan met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. 
 • Een prettige werksfeer en fijne collega’s. 
 • Een tijdelijke aanstelling van 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.
 • De functie is per direct beschikbaar.
Informatie en solliciteren 
Ben je geïnteresseerd? Reageer dan online uiterlijk 26 oktober a.s. via het sollicitatieformulier. Interne kandidaten kunnen reageren via het portaal. Naast een cv ontvangen we graag een motivatie.

Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met Sonja Brouwer, programmamanager I&A, via 06-21154706. En voor meer informatie over het sollicitatieproces met Roy Bonhke, recruiter, via [email protected]. Kijk voor meer informatie over werken bij Kwintes op www.kwintes.nl/werken-bij/over-kwintes/.
Het nagaan van referenties kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure en bij indiensttreding vragen we om een vog (verklaring omtrent gedrag).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Salarisinformatie Bruto Max. € 3.321 p/m
Overige info Heb je een afgeronde hbo-opleiding en kennis en ervaring op het gebied van projectmanagement? Lees dan snel verder!
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Projectmanager in Zeist Bekijk alle soortgelijke vacatures