Vacature Support medewerker in de omgeving Utrecht - Zeist

Zeist

Gofilex Investments B.V.
  • Gofilex Investments B.V. Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wij zijn een hard groeiend bedrijf en zoeken per direct een enthousiaste support medewerker.

Wat ga je doen?

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan met name uit het on-line houden van het Gofilex netwerk. Met behulp van monitoring software ben je in staat om hardware problemen te analyseren en snel afwijkingen en fouten te detecteren en op te volgen. Je zal de Gofilex software installeren op diverse hardware en je verleent remote support aan bioscopen voor de installatie van deze hardware. Deze klant kan overal ter wereld zitten, dat betekent dat je soms 's avonds of 's morgens vroeg bereikbaar moet zijn.

Je hebt oog voor detail en je werkt accuraat. Prioriteitswisselingen, waardoor je flexibel om moet gaan met je activiteiten, schrikken je niet af. Je hebt een opleiding op minimaal MBO-4 niveau. Engels en Nederlands spreek en schrijf je goed. We vinden het belangrijk dat je enthousiast bent. We zoeken een echte teamspeler!
 

lees meer

Functie-eisen Wat moet je kunnen?

Je hebt minimaal een niveau MBO-4 ICT opleiding,
Nederlands en/of Engels sprekend.

Kennis van Linux is een pre,
Kennis van de bioscoopbranche is een pre.
 
Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Handig om te kunnen: Duits
Bedrijfsomschrijving Gofilex is gespecialiseerd in het wereldwijd digitaal leveren van films en reclame materialen naar bioscopen. Het bedrijf, met zo’n 50 medewerkers, is een grote speler op deze specifieke markt en reeds actief in +33 landen en distribueert naar 3000+ bioscopen.
Niet alleen de grote internationale filmmaatschappijen, zoals Warner Bros, Paramount Pictures, Universal en Disney behoren tot onze klantenkring maar juist ook de vele independent content eigenaren. Gofilex heeft kantoren in oa. Nederland, Finland, Polen, Duitsland en Zwitserland.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures 1e lijns Support Medewerker in Zeist