Vacature Functioneel Beheerder, Dynamics 365, Implementaties, IT- en project Support, Vleuten, Medior, HBO,

Vleuten

Verder Liquids B.V.
 • Verder Liquids B.V. Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Bied jij ondersteuning aan onze gebruikers tijdens de implementatie van Dynamics 365 wereldwijd en bijt jij je vast in datamigraties en verdere verbeteringen van de applicatie en toepassing daarvan? Doe jij dit het liefst in een technische omgeving met klein IT team binnen een middelgroot, internationaal bedrijf? Lees dan snel verder!

Wat je gaat doen als Functioneel Beheerder?
Jij bent (samen met twee andere Functioneel Beheerders) onze steun en toeverlaat als het aankomt op alle vragen/issues/verbetermogelijkheden/openstaande tickets etc. die aan Dynamics 365 F&O en CE gekoppeld zijn. Of het nu de uitrol van het pakket is of een dataprobleem bij een collega, klant of leverancier; jij weet hoe je de zaken moet aanpakken. Je helpt gebruikers proactief en effectief bij het gebruik van de applicaties en met het beantwoorden van hun vragen. Daarnaast ondersteun je in de internationale implementatie bij de Verder bedrijven wereldwijd van Dynamics 365 middels het voorbereiden, begeleiden en uitvoeren van data migraties. Kom je ondertussen zaken tegen die beter kunnen? Wij gaan er vanuit dat je het plan voor verbeteringen al klaar hebt liggen.

Kortom; een uitdagende functie op het snijvlak van IT- en Project support.

lees meer

Functie-eisen Wat jij mee neemt naar Verder?
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een diploma in een IT gerelateerde richting;
 • Je hebt in ieder geval 2-3 jaar werkervaring met het ondersteunen van erp-systemen in bijvoorbeeld een rol als System Analyst, Functional Support of Support Analyst in de tweede lijn support;
 • Bij voorkeur heb je kennis van / gewerkt met Microsoft Dynamics, AX FO, D365;
 • Je hebt ervaring met het verwerken van masterdata in verschillende systemen, waarbij ervaring met data migratie een pre is;
 • Microsoft Excel kent geen geheimen voor jou;
 • Je spreekt en schrijft goed Engels en hebt minimaal basisniveau Nederlands of bent bereid dit te leren.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels
Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Wat bieden wij?
Wij bieden jou een internationale functie die je zelf kunt vormgeven en waarin je al je kwaliteiten kwijt kunt. Je werkt samen met een team van internationale professionals binnen een prachtig bedrijf behorende tot de top 3 van de Nederlandse (MKB) maakindustrie.

Interesse?
Mail je CV met begeleidend schrijven naar [email protected] Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen Renée de Nooij, HR Adviseur -  op 030 – 677 91 03 of kijk op de website www.werkenbijverder.com en www.verder.com.

(W&S) Bureaus, als we jullie nodig hebben dan bellen we!
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving De Verder Groep is een snel groeiend, professioneel en financieel gezond familiebedrijf en bestaat uit internationale handels- en productiebedrijven in innovatieve technologieën in milieu, energie, water, voeding en farmaceutische- industrie. Specifieke toepassingsgebieden zijn bijvoorbeeld waterbehandelingen, proces- en milieutechnologie. Wereldwijd zijn we met > 1800 collega’s in 27 landen. In Nederland zijn wij verdeeld over twee locaties (Vleuten en Groningen). De Verder Groep is verkozen tot dé nummer 1 in de Nederlandse top 100-maakindustrie!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures ERP Applicatiebeheerder in Vleuten Bekijk alle soortgelijke vacatures