Vacature Developer Dynamics 365 BC - Veenendaal

Veenendaal

Yacht
  • Yacht
  • HBO of hoger
  • Detachering / Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Jij houdt je samen met een team van zo’n 35 collega’s in Nederland én India bezig met de ontwikkeling én met klant specifieke opdrachten.

Bij productontwikkeling werk je in een agile development omgeving in SCRUM teams aan de verdere ontwikkeling van het product. Je hebt daarbij te maken met de Product manager, Product owners, Software architecten, collega Developers en Testers.

Bij de service dienstverlening werk je samen met Project Managers, Consultants en Support medewerkers, maar ook direct met de klant. De services kunnen variëren, denk aan maatwerk ontwikkeling, een migratie of een technische aanpassing.

Wil jij als ervaren BC developer je stempel zetten op dit unieke product en direct bijdragen aan de ontwikkelingen in de tuinbouwsector?

lees meer

Functie-eisen

Je bent boven alles een échte Dynamics BC Developer; gepassioneerd over je vakgebied en met veel kennis in huis. Je neemt initiatief en vindt het fijn om te werken vanuit eigen verantwoordelijkheid. Je kan deels vanuit huis werken, maar om de samenwerking te stimuleren vragen we je ook een aantal dagen naar kantoor te komen (als de Covid situatie dat toelaat). Je bent dan ook een teamplayer en werkt graag samen met gelijkgestemden. Verder kan je goed omgaan met de druk die deadlines van een opdracht met zich mee kunnen brengen.

En verder herken jij jezelf hierin:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau.
  • Ervaring met Dynamics BC is een must.
  • Beheersing van de Engelse taal.
  • Bereid om 2 – 3 dagen per week in Veenendaal te werken.
  • De functie kan ingevuld worden tussen de 32– 40 uur per week.

lees meer

Overige info Arbeidsvoorwaarden

Natuurlijk geven we alvast een kijkje in ons aanbod: een marktconform salaris, project auto, bonusregeling, werkweek van 36 tot 40 uur per week, 25 vakantiedagen en een goede pensioenregeling. Naast prima arbeidsvoorwaarden is YACHT Fun To Be: we organiseren op regelmatige basis netwerkbijeenkomsten, unitmeetings, borrels en andere IT events.

Heb je interesse en sluit je profiel naadloos aan op bovenstaand profiel? Dan kom ik graag met je in contact. Heb je vragen, neem dan gerust contact met me op.

Werk jij als zzp, dan kom je ook in aanmerking voor deze opdracht, bel gerust voor meer informatie.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

De opdrachtgever is een brede softwareapplicatie (gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central) die een groot aantal modules omvat die in de tuinbouw sector over heel de wereld worden gebruikt.

De software ondersteunt o.m. de bedrijfsfuncties productie, inkoop, verkoop, voorraad, de planning en financiële administratie, werkt samen met de mobiele applicaties en ondersteunt digitale business exchange platforms als Floriday.

Het product ontwikkelt zich snel, mede door de grote vraag uit zowel Nederland als het buitenland. Om in te kunnen spelen op de toenemende vraag vanuit de markt zoeken we een ervaren Dynamics BC Developer die wil helpen om het werk voor onze klanten élke dag een beetje makkelijker te maken!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Veenendaal Bekijk alle soortgelijke vacatures