Vacature .NET functie in Veenendaal - Veenendaal

Veenendaal

.NET Professionals
 • .NET Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een techneut in hart & nieren en een expert met .NET en de moderne Frameworks? Vind jij daarnaast een goede werk-privé balans belangrijk en ben je woonachtig in de omgeving van Veenendaal? Dan kan deze vacature zomaar jouw volgende baan zijn!

Ter uitbreiding van het cloud team zijn ze op zoek naar een .NET developer. Je komt terecht in een technisch team van ongeveer vijftien man sterk. Je zult werken aan een applicatie voor de accountancy waar maandelijks 25.000 accountants gebruik van maken. De applicatie heeft als doel om accountancy relevanter en inzichtelijker te maken waardoor de Accountant zijn/haar aandacht kan besteden aan persoonlijk contact met de klant. 

De backend van de applicatie is geschreven in C# binnen het .NET Core Framework en deze draait op het Microsoft Azure Cloud Platform. Je werkt aan de (door)ontwikkeling van bestaande en nieuwe functionaliteiten binnen het Microsoft Azure Platform. De applicaties die je bouwt zijn heel breed. Je houdt je o.a. bezig met de koppelingen vanuit ERP-systemen om data door te vertalen naar complete rapportages, de ontwikkeling van een plannings- en voorgangstool, een tool om een liquiditeitsbegroting te bouwen enz.

Naast een ontzettend uitdagende werkomgeving in een gloednieuw pand is dit ook een hele leuke werkgever om voor te werken. Er zijn ontzettend veel activiteiten naast het werk waarbij je kunt denken aan: strandgames, karten, uit eten of zelfs een heel weekend weg. Daarnaast wordt er ontzettend veel aandacht besteed aan je eigen ontwikkeling. Hiervoor krijg je twee dagen per maand de tijd dat ongeveer neerkomt op een maand per jaar! Deze kun je gebruiken om jezelf te verdiepen binnen je eigen vakgebied of in de breedte als jij die ambities hebt. Zo kun je bijvoorbeeld meer op fullstack development gaan focussen of doorgroeien naar een rol als product manager of architect.

Op de werkvloer zelf hangt een hele informele, rustige en laagdrempelige werksfeer. Ook vinden ze bij dit bedrijf een gezonde werk-privé verhouding ontzettend belangrijk. Op je werkdagen werk je en daarbuiten ben je vrij en is het je eigen tijd. Overwerken wordt daarom zeer zelden gedaan. Ook zijn de werktijden flexibel met een inloop tussen 07:00 en 09:00 en is het mogelijk om parttime te werken. Klinkt dit als jouw volgende carrière stap?

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt minimaal een HBO (Informatica of vergelijkbaar) diploma op zak;
 • Je hebt minimaal twee jaar ervaring in .NET C#;
 • Je hebt kennis/ervaring met MVC, Linq, Dependecy Injection en het Entity Framework;
 • Je hebt kennis/ervaring met HTML, CSS en Javascript;
 • De Nederlandse en Engelse taal beheers jij goed; 
 • Qua karakter ben jij sociaal en communicatief vaardig;  
 • Je hebt gevoel voor humor.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2,00 p/u
Overige info
 • Een goed en marktconform salaris dat afhankelijk is van jouw kennis en kunde;
 • Een goede pensioensregeling die voor 2/3 door de werkgever wordt betaald;
 • Je krijgt 25 vakantiedagen per jaar en je kunt er 5 bijkopen;
 • Lunch wordt door de werkgever geregeld en hiervoor wordt €2 ingehouden;
 • Goede reiskostendekking;
 • Ontzettend leuke en gezellige collega’s die het beste uit zichzelf en de organisatie willen halen;
 • Beginnend met een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • Mogelijkheid tot parttime werken, dat doet immers 70% van je collega’s ook. Dit kan vanaf 3 dagen en ook 4x9 is mogelijk;
 • Heel veel diverse uitjes en iedere vrijdagmiddag een borrel.

Stuur snel je meest recente CV en we zullen snel contact met je opnemen. Om te solliciteren of meer informatie kun je e-mailen naar [email protected] of bel naar 020 – 820 1118.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf is gevestigd in het centrum van Veenendaal in een gloednieuw industrieel kantoorpand. Ze zijn twaalf jaar geleden opgericht en zijn de afgelopen vier jaar explosief gegroeid tot meer dan 100.000 gebruikers. Dit succes is met name te danken aan hun cloudoplossing dat een gat in de markt bleek te zijn. De software die ze maken wordt gebruikt door accountants en de klanten van de accountants. Deze (cloud)omgeving maakt het mogelijk om op een snelle en eenvoudige manier jaarrekeningen uit te draaien. Ook zijn hierdoor de cijfers in de tussentijd, op welk moment dan ook, inzichtelijk. Zo weet je als bedrijf zijnde precies hoe je ervoor staat, wat belangrijke informatie is om strategische beslissingen te kunnen nemen. Het unieke aan deze oplossing is dat het voor zowel grote corporaties als kleine bedrijven toegankelijk is. Ook de bakker of slager om de hoek kan hierdoor gebruik maken van deze oplossing. Dit zorgt voor ontzettend veel gebruikers waardoor ze niet afhankelijk zijn van één of enkele klanten en ze hierdoor gestaagd kunnen doorgroeien. 

Ter uitbreiding van het team zijn ze op zoek naar een .NET developer. Je komt terecht in een IT team dat uit ongeveer vijftien werknemers bestaat. De teams bestaan uit .NET/C# programmeurs, JavaScript developers, Tester en een Productmanager. Binnen de IT afdeling zijn in er totaal zes teams aanwezig waarvan drie in Veenendaal en drie in India. Op de werkvloer zelf wordt Nederlands gesproken maar een goede beheersing van de Engelse taal is zeker van belang. Echter heeft het begrijpen van de grappen in één van de talen de meeste prio!

lees meer

Contactpersoon Maggy Molenaar
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Veenendaal Bekijk alle soortgelijke vacatures