Vacature PHP uitdaging met 30 vakantiedagen! - Veenendaal

Veenendaal

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 16 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor dit bedrijf zoeken we een ervaren medior of senior PHP developer met ervaring in Laravel. Mocht je nog geen ervaring hebben Laravel maar wel met een ander framework dan is dat ook mogelijk en je gaat dan straks hier met Laravel werken.

Je komt te werken in een klein team en de code reviews doen jullie samen. Mocht je ervaring hebben met geautomatiseerd testen dan is dat het een pré en je kunt hierin groeien als je dat zou willen. 

Naast veel uitdaging is er ook regelmatig ruimte voor ontspanning met elkaar. Omdat ze aan hun eigen producten werken kunnen ze kiezen voor kwaliteit en is er geen druk om 'gehaast' delen op te leveren die nog niet helemaal naar wens zijn. Het is een gezellig bedrijf om bij te werken en met erg goede voorwaarden, waaronder 30 vakantiedagen. 

Tevens is het mogelijk om veel thuis te werken en willen ze naar een situatie dat mensen straks 2 dagen per week op kantoor werken en de rest vanuit huis. 

lees meer

Functie-eisen

- HBO of WO niveau
- Ruime PHP ervaring
- Ervaring met Laravel of een ander modern framework. 
- Communicatief vaardig in het Nederlands 
- Kennis van HTML, Javascript, CSS, MySQL 

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Het is een organisatie met heel veel vrijheden en ruimte voor persoonlijke inbreng. Daarnaast kun je hier uiteraard als ervaren ontwikkelaar ook een goed inkomen verwachten straks.
De overige voorwaarden zijn ook uitstekend! Zo hebben ze 30 vakantiedagen en de mogelijkheid om veel vanuit huis te werken. Ook is er een pensioenregeling voor later en kom je op goede hardware te werken. 

Interesse in deze uitdagende baan?

Stuur dan je CV aan Toon Klaassen via [email protected]

Of bel 06-25018100


Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Toon Klaassen of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant zorgt dat leveranciers vanuit de hele wereld met hun producten de Europese markt op kunnen. 

Er werken wereldwijd tientallen mensen voor dit bedrijf en ze vertegenwoordigen hele grote partijen. Er komt heel veel data kijken bij dit bedrijf. 

Dagelijks leunen duizenden gebruikers wereldwijd op de applicaties van dit bedrijf. Dit is een grote verantwoordelijkheid en met een relatief klein team van developers zorgen ze vanuit Nederland dat hun eindklanten volledige zekerheid hebben over alle regels waaraan ze moeten voldoen.

Vanwege de groei is er ruimte ontstaan voor een goede Medior / Senior PHP ontwikkelaar die toe is aan een nieuwe uitdaging. 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures PHP Developer in Veenendaal