Vacature PHP developer | Creatief Softwarehuis| PHP, MySQL, Javascript | Salaris tot €3.300,- per maand - Veenendaal

Veenendaal

BOLD Company
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als PHP developer stel je jezelf flexibel en proactief op. Dagelijks bouw je verschillende technische oplossingen waaronder websites, plug-ins en koppelingen. Je speelt een belangrijke rol in het onderhouden, bouwen en doorontwikkelen van de software. Je gaat aan de slag met verschillende technieken zoals Magento, MySQL, Wordpress, HTML, Javascript en jQuery.

Daarbij kan er een element van customer support in je functie zitten. Je kijkt steeds naar verbetermogelijkheden en streeft naar de beste kwaliteit. De tevredenheid van de klant is een belangrijk onderdeel van de business. Oplossingen worden dan ook altijd op maat gemaakt. De sfeer binnen deze organisatie is te omschrijven als no-nonsense en oplossingsgericht. Kwalitatief goed en clean coderen staat centraal om ervoor te zorgen dat de software betrouwbaar werkt. Je professionele inzicht wordt dan ook zeer gewaardeerd. 

lees meer

Functie-eisen
  • Minimaal 2 jaar werkervaring als PHP developer;
  • HBO denk en werk niveau;
  • Ervaring met HTML, MySQL, Javascript;
  • Enige ervaring met Wordpress en jQuery.
Aanbod
  • Mooi salaris tot €3.300,- p/m afhankelijk van ervaring;
  • 25 vakantiedagen + 8% vakantiegeld;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Veel flexibiliteit binnen je werk;
  • Veel doorgroeimogelijkheden.

lees meer

Overige info Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact opnemen met mij op 088 - 0184 700 of stuur mij een mail op [email protected] Ik praat je graag bij over deze vacature en/of wellicht over andere interessante IT vacatures binnen jouw specialisme. Is deze vacature niet wat je zoekt, maar ken je iemand die wellicht bij deze vacature past? Laat het ons dan weten! Wij hebben namelijk een aantrekkelijk beloningssysteem wat jij zeker kan waarderen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Een vooruitstrevend, hoogwaardig softwarehuis in de omgeving van Veenendaal is op zoek naar een ervaren PHP developer ter uitbreiding van het development team. Dit bedrijf heeft ruime ervaring met het bouwen van complexe technische oplossingen voor een scala aan bedrijven. Hierbij ligt de focus op ondersteuning van de managementsystemen. 

Door verschillende aspecten van de business met elkaar in verbinding te brengen wordt de bedrijfsvoering gestroomlijnd en de klantervaring verbeterd. Dit omvat alles van betalingen tot voorraad en van promotie tot informatievoorziening. Het klantenbestand, en daarmee het werk, neemt al geruime tijd toe. Daarom zoeken zij een scherpzinnige PHP developer met ambitie, om het team te komen versterken. 

lees meer

Contactpersoon Dhr. Lee Hu
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Java Software Developer in Veenendaal Bekijk alle soortgelijke vacatures