Vacature Consultant Servicedesk - Veenendaal

Veenendaal

StackOps
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil jij als Servicedesk medewerker je IT carrière een kickstart geven?


Wat ga je doen?

Jij bent net klaar met je MBO 4 opleiding en je zoekt een mooie opstap voor je carrière in de IT. Deze organisatie is de perfecte mogelijkheid voor jou om als servicedesk medewerker beginnen. Omdat dit een relatief algemene term is, zal ik kort beschrijven wat de werkzaamheden precies inhouden in deze rol.

Jij bent degene waarbij problemen en veranderingen worden gemeld bij de Servicedesk. Bij dit bedrijf ben je samen met je collega’s de aangewezen persoon om zo’n 6.000 gebruikers te ondersteunen. Je gaat voornamelijk problemen oplossen die te maken hebben met hardware, software en netwerk. Omdat het bedrijf verantwoordelijk is voor het ontzorgen van gehele omgevingen bij hun klanten, ben jij ook degene die bijdraagt aan het onderhouden van deze omgevingen door middel van het zo snel mogelijk oplossen van alle binnenkomende incidenten!


Wie ben je?

- In het bezit van een MBO-4 diploma richting de IT;
- Communicatief vaardig en oplossingsgericht;
- Je hebt kennis van ITIL, Active Directory, MS Teams, Citrix en MS Office;
- Ben jij in het bezit van een Microsoft certificaat dan is dit een grote pré.


Wat mag je verwachten?

- Een salaris tussen de €1.900 tot €2.500 bruto op basis van 40 uur;
- 26 vakantiedagen;
- Uitstekende pensioenregeling;
- Verzorgde lunch op de zaak;
- Gratis sportabonnement;
- Alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen d.m.v. trainingen en opleidingen;
- Een ambitieus en gezellig team dat elke dag groeit.


Waar ga je werken?

Deze dienstverlener houdt zich bezig met het ontzorgen van ICT-oplossingen zoals Cloud, werkplek, beheer en telefonie bij hun klanten. Bij deze werkgever sta jíj centraal. Er wordt dus ook goed geluisterd naar jouw wensen, jouw behoeften en ze kijken samen met jou naar welke richting jij wilt groeien. Aan opleidingen, trainingen en cursussen dus geen gebrek!

Wat dit bedrijf ook leuk maakt is het feit dat er veel verschillende soorten IT-teams zijn, waar je allemaal naar zou kunnen doorgroeien als jij dit echt zou willen. Daarnaast werken er veel mensen met jaren aan kennis waar je veel van kan leren!

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met: Jens Wagenaar | tel: 070 2 197 197 / 06 14 74 32 28 |

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 1.900 - € 2.500 p/m
Bedrijfsomschrijving Bij StackOps helpen wij organisaties bij het vinden van nieuw ICT-talent en richten we ons op het opbouwen van langdurige partnerschappen. Onze focus ligt bij het plaatsen van kandidaten in vaste rollen het gebied van IT-infrastructuur, netwerk en security.

We brengen professionals en organisaties samen. Daarbij leunen we niet achterover: we gaan proactief aan de slag en streven naar resultaten. Door nauw samen te werken met kandidaten en bedrijven heeft het StackOps-team een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd.

Waarom StackOps? Wij investeren graag tijd en middelen om beter te worden in wat wij doen. Onze missie: wij maken mensen en bedrijven succesvol door hen te helpen bij het waarmaken van hun ambities.

lees meer

Contactpersoon Jens Wagenaar
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Servicedesk Medewerker ICT in Veenendaal