Vacature Ervaren Frontend developer revalidatiezorg software - Veenendaal

Veenendaal

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals Bedrijfsprofiel
 • Universitair of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil jij als Medior / Senior Frontend Developer werken aan software die de (geestelijke) gezondheidszorg optimaal ondersteunt? Woon jij in de buurt van Veenendaal en ben jij op zoek naar een gevarieerde en uitdagende functie? Lees dan snel verder! 

Ter versterking zijn wij op zoek naar een Frontend Developer met een sociale en enthousiaste mindset. Samen met je team ga je werken aan een toekomstbestendig Elektronisch Patiënten Dossier (EPD), specifiek voor de revalidatie-tak. Dit is een compleet platform en de applicatie zorgt er voor dat zorgverleners optimaal worden ondersteund tijdens het registratieproces. Met jouw ervaring als Frontend Developer ga jij er natuurlijk alles aan doen om voor de eindgebruiker (zorgverlener) een gebruiksvriendelijk en goedwerkend product neer te zetten. Zo hoeven zij zo min mogelijk tijd aan administratie te besteden en kunnen ze zich focussen op hetgeen dat voor hen belangrijk is; de zorg en het revalidatieproces! 

Je gaat aan de slag met React en Typescript. Mocht React je nog niet bekend zijn en heb je ervaring met andere Javascript frameworks zoals Angular of Vue dan ben je ook meer dan welkom. Je zult veel gaan samenwerken met je team en de klant om het platform te perfectioneren. Het is dan ook van belang dat je samenwerken als fijn ervaart en je keuzes op het gebied van frontend development goed kunt onderbouwen. 

Wat deze functie extra leuk maakt is dat jouw mening altijd gehoord wordt. Je krijgt echt de kans om mee te beslissen over nieuwe ontwikkelingen en innovaties. Daarnaast is het mogelijk om cursussen te volgen om je kennis nog verder uit te breiden. Initiatief hiervoor wordt enorm gewaardeerd. Tot slot liggen er ook tal van doorgroeikansen naar bijvoorbeeld een rol als Lead Frontend developer. 

Hebben wij hiermee jouw interesse gewekt en herken je je in bovenstaand profiel? Dan ben jij vast de Frontend Developer die wij zoeken! 

lees meer

Functie-eisen
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau; 
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als Frontend Developer; 
 • Je hebt aantoonbare ervaring met een Javascript framework (zoals React, Angular of Vue); 
 • Je hebt kennis van Docker en Kubernetes; 
 • Jij hebt en duidelijke visie en mening en wilt jezelf graag blijven ontwikkelen;  
 • Een proactieve werkhouding en goede communicatieve vaardigheden; 
 • Je zoekt graag de samenwerking op met collega’s. 
 • Je hebt goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift. 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info
 • Een goed salaris op basis van jouw kennis en ervaring; 
 • Diverse aantrekkelijke secundaire voorwaarden; 
 • Een contract voor 32 – 40 uur per week; 
 • De mogelijkheid om thuis te werken; 
 • Diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen; 
 • Leuke uitjes en een plezierige werksfeer.  

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team- Frontend, [email protected] of bellen naar 020-8200370.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Deze organisatie werkt als groep softwareleveranciers aan de ontwikkeling van een platform voor zorgverleners. Zij ontwikkelen software voor de geestelijke gezondheidszorg waar o.a. jeugdzorg, revalidatie en de gehandicaptenzorg onder vallen. Al meer dan 25 jaar is deze software succesvol en deze wordt inmiddels door duizenden Nederlandse zorgprofessionals gebruikt. Er werken op dit moment maar liefst 235 werknemers voor deze organisatie en wegens succes blijven ze groeien! 

Ze bevinden zich op 4 locaties verspreid door heel Nederland waaronder in Oldenzaal en Utrecht. Jij komt terecht op locatie in Veenendaal. Op dit moment focussen ze zich op het ontwikkelen van één gezamenlijk platform voor cliënten en patiënten. Hier kunnen bijvoorbeeld patiëntendossiers, facturatie modules en planningen ingezien worden. Het doel is om de administratie dusdanig te vereenvoudigen dat de meeste tijd van zorgverleners kan worden besteed aan zorg. Verder dient de software ertoe de samenwerking tussen diverse artsen en behandelaren efficiënter te maken door informatiedeling. Dit realiseren zij door hun specialistische kennis van de zorgbranche, hun jarenlange ervaring op het gebied van techniek en de nauwe samenwerking met de klant in te zetten. 

Een fijne werksfeer wordt hier als zeer belangrijk geacht! Er is een platte organisatiecultuur en de lijntjes zijn kort. Samen aan een maatschappelijk product werken is voor alle medewerkers een motivatie om het beste werk neer te zetten. Het is een hecht team met gevoel voor humor en de teamuitjes liegen er dan ook niet om. Zo is er afgelopen kerst een cabaretier uitgenodigd voor een avond vol plezier! 

lees meer

Contactpersoon Frontend Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Front End Developer in Veenendaal Bekijk alle soortgelijke vacatures