Vacature Netwerkbeheerder, Veenendaal/Landelijk, 32-40 uur, doorgroeien, ontwikkelen, leaseauto

Veenendaal

Detron
  • Detron Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Detachering / Tijdelijk contract / Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Beschik je over kennis en ervaring met Cisco, Juniper, HP, Fortigate en/of Palo Alto? Ben je daarnaast klantgericht, technisch gedreven en zoekende naar die ene nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!
 
De ambitie die je deelt
Jij zorgt voor de continuïteit van onze systemen, netwerken van onze klanten en technische infrastructuur. Je begrijpt als geen ander dat de IT-infrastructuur meer is dan slechts een middel. Je bent dan ook technisch gedreven en het is jouw ambitie om jezelf continu te willen blijven uitdagen waar je vanzelfsprekend actief bezig bent met jouw persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast is het jouw ambitie om:
 
·        Bezig te zijn met het beheren van onze technische infrastructuur. Meedenken aan passende infrastructurele oplossingen en deze te bouwen en te implementeren
·        Verscheidene changes door te voeren en complexe vraagstukken af te handelen
·        Zorg te dragen voor effectieve en efficiënte netwerkvoorzieningen van en bij de klant
·        Klanten en eindgebruikers te begeleiden zodat ze jouw oplossingen optimaal kunnen benutten
·        Je kennis en vaardigheden delen met je collega's om het team naar een hoger niveau te brengen.
 
Als Netwerkbeheerder heb je de keuze om aan de slag te gaan op detacheringsbasis of aan de slag te gaan binnen Detron zelf. Het is maar net waar jouw ambitie ligt. Afhankelijk van je keuze ga je uitdagende opdrachten uitvoeren bij de klant zelf, of beheer je de netwerkomgeving bij onze nieuwe en bestaande klanten. De uitdaging ligt in het behouden van klanttevredenheid en het verbeteren van de klantomgeving.
 

lees meer

Functie-eisen De ervaring die je deelt
Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het technische hart van onze organisatie en doen jullie er alles aan om deze zo goed mogelijk te laten werken. Hierdoor krijg je te maken met een breed scala aan uitlopende werkzaamheden wat deze functie erg divers maakt. Daarnaast kom je te werken aan en met uitdagende vraagstukken waarbij je ten alle tijden terug kunt vallen op de expertise van jouw collega's.

Verder kom je als netwerkbeheerder binnen Detron te werken in een échte kennisorganisatie welke veel waarde hecht aan jouw persoonlijke skills. Zo vinden wij het erg belangrijk dat je beschikt over een sterk communicatief vermogen en is het noodzakelijk dat je relevante werkervaring hebt opgedaan met Cisco, Juniper, HP, Fortigate en Palo Alto. Je bent het bezit van het CCNA, of bereid deze te behalen. Daarnaast is het heb je tenminste 3 jaar aantoonbare werkervaring als netwerker.  
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info Wat je van ons mag verwachten
  • In deze functie geven we je bijzonder veel ontwikkelruimte. Je komt te werken aan uitdagende vraagstukken en kunt gebruik maken van uitgebreide kennisdeling van je collega's en de vele ontwikkelingsmogelijkheden binnen Detron.
  • Een marktconforme beloning, een representatieve leaseauto, laptop, mobiele telefoon (Samsung / iPhone) én een goed voorwaardenpakket. Denk daarbij aan een collectieve pensioenregeling, arbeidsongeschiktheids- ongevallen- en ziektekostenverzekering.
  • Doorgroeimogelijkheden binnen Detron. Jaarlijks (of vaker indien je dat wenst), bespreken we jouw ambitie en de doorgroeimogelijkheden binnen onze veelzijdige organisatie.
  • We delen graag. Niet alleen onze kennis, maar ook onze successen en fun momenten. Verwacht dus naast een goede werksfeer ook mooie andere momenten met elkaar. Wat dacht je van onze uitdagende kart-competitie, bootcamps of leuke borrels in onze eigen Detron kroeg?
Iets voor jou? Dan willen we graag kennismaken! Reageer direct en je hoort zo spoedig mogelijk van ons.

 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Detron voegt waarde toe aan organisaties door ICT optimaal beschikbaar, betrouwbaar, flexibel en schaalbaar te maken én een uitstekende service te leveren. Daarbij staat de klant uiteraard altijd centraal. Detron is groot genoeg om de stabiele partner te zijn en tegelijkertijd klein genoeg om snel te schakelen en een passende oplossing te bieden.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Netwerk Consultant in Veenendaal