Vacature Data Analist in inspirerende werkomgeving - Utrecht

Utrecht

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • 24 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als gepassioneerd Young Professional Data Analist heb jij het analytische denkvermogen om organisaties verder te helpen bij het creëren en visualiseren van waarde uit data. Je hebt een WO diploma en je wilt graag als Data Analist of als Data Visualisatie specialist aan de slag gaan.
Je mag hier als schakelen met de klant en alle behoeften in kaart te brengen, alle data in kaart te brengen, deze te analyseren en visualiseren, datamodellen te ontwikkelen en daarnaast prachtige rapportages en dashboards te bouwen. 

Je hebt ook vrijheid om zelf afwegingen te maken binnen welke technieken focus gelegd moet worden en gaat samen met je collega's ook kijken waar de kansen liggen. Zoals verteld zijn de volgende talen/technieken en tooling belangrijk: R, Python, Java, SQL, BI dashboards, Tableau, Qlik, PowerBI, Python of R-Shiny/ R-Studio. Daarnaast zijn hier ook mogelijkheden om met Cloud te werken en kun je cursussen volgen en certificaten behalen die jou gaan helpen om nog sterker te worden als Young Professional Data Analist.

lees meer

Functie-eisen

- Minimaal een MSc. behaald;
- Je hebt verstand van Python, R, Java en SQL;
- Je wilt ervaring opdoen met visualisatietools als Tableau, Qlik of PowerBI, R-Shiny, R-Studio of middels Python packages en hebt de ambitie om dit te leren;
- Je kan modelleren en predictive analytics toepassen;
- Je bent iemand die initiatief neemt, analytische ingesteld is en communicatief vaardig is;
- Je hebt oog voor detail en bent analytisch ingesteld;
- Je wilt graag als Young Professional Data Analist aan de slag;
- Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Beschik je niet alle bovenstaande technieken? Geen probleem! Deze organisatie matcht haar opdrachten met jouw specialisaties.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

De organisatie geeft veel om haar werknemers. Zo is het voor deze functie ook mogelijk om 32 uur te werken, om de work-life balans te behouden.

- Auto van de zaak;
- Veel leren en certificeringen behalen;
- standplaats is 4 dagen Utrecht en 1 dag in de week leren en teambuilding in Zeist;
- Je ontvangt een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
- Op maar gemaakte opleidingsbudget;
- 25 vakantiedagen;
- 13de maand.

Benieuwd naar de rest van de voorwaarden? Of andere vragen over deze toffe functie? Neem gerust contact met mij.
Mail je CV naar [email protected]


Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Farid van Mastbergen of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Deze organisatie is ontzettend professioneel en toch voelt het hier alsof je elke dag met je vrienden je hobby mag uitvoeren. Ze zijn gespecialiseerd binnen de Data markt en hebben momenteel ongeveer 40 FTE in dienst. Het gaat hier wel om een functie waarbij je aan de slag gaat bij een grote speler in Utrecht en 4 dagen in de week werkt. 1 dag in de week zal je bezig zijn met teambuilding en het behalen van je certificeringen. Ze hebben een prachtig kantoorpand waarbij er goed gefaciliteerd word in de benodigdheden!

Zou jij graag Data Analyse willen doen en daarbij graag Dashboards en Rapportages willen bouwen voor klanten? Zou je graag Data willen ontsluiten en integraties willen doen? Heb je ervaring met het programmeren in bijvoorbeeld R, Python, Java en SQL? Visualiseer jij middels BI dashboards of met Python of R-Shiny/ R-Studio? 

Je komt hier in een inspirerende werkomgeving terecht waarbij een ontzettend fijne sfeer hangt! Ze zijn open en informeel en lachen wat weg als ze samen aan tafel als ze gezamenlijk lunchen, wat tevens ook door de organisatie wordt betaald.

Wil je liever 32 uur in de week aan de slag dan is dat hier ook allemaal mogelijk. De Young Professional Data Analist die ze hier zoeken is een combinatiefunctie van iemand die zowel als Data Analist aan de slag wilt gaan en zijn/haar werk afmaakt d.m.v. prachtige dashboards en visualisatie wilt opzetten zodat de klant daarna overzichtelijk kunnen zien wat een vervolgstap is. 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!