Vacature 2 Tester rollen I 1 Technisch I 1 Functioneel I Medisch I Ziekenhuizen I Beelden I Data I Technische I 60K - Utrecht

Utrecht

Layer
  • Layer Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
Bedrijf

Deze organisatie heeft een systeem ontwikkeld voor het maken van beeldmateriaal wat gebruikt wordt in ziekenhuizen. Op dit moment werken bijna alle Nederlandse ziekenhuizen met deze systemen. Deze systemen zitten op elk apparaat wat beelden kan maken voor onderzoek van patiënten. Dit geldt voor zowel stilstaande als bewegende beelden, denk hierbij aan hartfilmpjes, longfoto’s, scans, etc. Na het maken van deze beelden kent dit systeem data toe aan de gemaakte foto’s/video’s en vanuit hier kunnen artsen verder werken. Zo wordt er na het koppelen van de data aan de beelden een kennisboom gemaakt, een workflow gecreëerd, een behandelplan opgesteld, vergelijkbare onderzoeken vergeleken en gekoppeld aan het patiënt dossier. Naast de Nederlandse ziekenhuizen is dit bedrijf nu ook actief in België en Duitsland. Het doel van deze software is dat artsen, verpleegkundigen en andere medische professionals sneller en efficiënter kunnen werken.


Team

Het bedrijf telt zo een 75 medewerkers, hiervan werken er 45 in Nederland. Het team waarin je terecht komt bestaat uit ongeveer 16 man. Door de hoge kwaliteitseisen in deze branche is het QA-niveau erg hoog. Op dit moment werken 3 testers en een Test coördinator. Jij zal werkzaam zijn als technische tester in een team. Er hangt een echte teamsfeer en de omgang met elkaar is informeel.


Functies

Als tester binnen dit bedrijf ga je de medische software testen en niet alleen of het doet wat het moet doen maar ook testen of iets het niet doet. Doordat dit bedrijf in de medische branche actief is staat kwaliteit op nummer één. De gemaakte software wordt gebruikt op meerdere afdelingen in de Nederlandse ziekenhuizen, hierdoor is je baan van groot belang voor de medische wereld.

Op het moment heeft de organisatie al flink wat staan op testautomation gebied. Hierdoor zal je een mooie afwisselende functie hebben bij zowel de functionele als de technische test rol. Je houdt je bezig met ruim 30 verschillende applicatie en jij bent verantwoordelijk dat de frontend en backend optimaal op elkaar aansluiten. Projecten pak je met collega’s van het R&D team op. Ook werk je regelmatig samen met de consultants die verantwoordelijk zijn voor de implementatie bij de klant, bijvoorbeeld om de testaanpak te bespreken. Mochten er in de implementatiefase nog issues naar voren komen dan word jij daar ook bij betrokken. Tools en technieken die ze gebruiken: Windows, .NET, SQL, Jira, JSON, Selenium, Cucumber.

Op het moment zoekt ter uitbreiding van het team een Technisch tester en een Functioneel Tester. De reden voor de uitbreiding van het testteam is dat deze organisatie kwaliteit bovenaan heeft staan.


Vraag

– Afgeronde HBO/WO
– Minimaal 3 jaar werkervaring als tester
– Ervaring Agile/Scrum
– Communicatief vaardig
– Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal


Aanbod

– Inhouse
– Salaris tot max € 60.000, –
– Eindejaarsuitkering
– Mogelijkheid voor 32, 36 of 40 uur
– 25 vakantiedagen (mogelijkheid met 5 bijkopen)
– Thuiswerken bespreekbaar
– Flexibele werktijden vanaf 7:00 uur tot 19:00 uur
– Jaarlijkse bonus
– Pensioenregeling (50/50)
– Eigen pensioenadviseur
– Reiskostenvergoeding (OV volledig of € 0,19 per km)
– Laptop van de zaak
– Mobiel van de zaak
– Parkeerplek voor de deur


Interesse?

✉   [email protected]
✆    06 57 86 25 59 / 020 238 6984

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Bedrijfsomschrijving Layer is hét arbeidsbemiddelingsbureau gespecialiseerd in IT Infrastructuur & Test specialisten.

Zoek je een nieuwe uitdaging voor vast dienstverband of een freelance opdracht? Layer heeft het grootste aanbod van vacatures in de regio die aansluiten bij jouw wensen en technische vaardigheden. We staan garant voor een fijne samenwerking, met onze jarenlange ervaring en betrouwbare dienstverlening. We voorzien iedere specialist van passende arbeidsvoorwaarden, dankzij onze technische- marktkennis.

lees meer

Contactpersoon Layer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!